allt går inte som det ska..

Tar en huvudvärkstablett och går och lägger mig. Hoppas på att få lite sömn inatt iallafall. Imorgon väntar ett roligt historiaprov!! LOVE!

Grattis säger vi idag till Fredrik von Wachenfeldt också!!!!!!!!!! =)

/ C


Bästa dygnet på riktigt länge!

Jag skulle ju berätta om vad för skoj jag gjorde i helgen! Jo, jag och 30 st till unga ledare i Dalarna var inbjudna till ledarcamp på Scandic hotell i Falun. Vi kom dit på fredageftermiddagen och då fick vi lyssna på en föreläsning av Camilla Granelid. Hon lärde oss en massa bra grejer :) Resten av kvällen spelade vi curling. Och satan va kul det va!! Självklart lyckades jag ramla flera gånger, varav en pladask på mage sälen wohooo haha! Men mitt lag var bäääst! Vann faktiskt alla våra matcher :)
Sen härjade vi runt på hotellet hela natten lång haha. Blev några ynka timmar sömn före vi klev upp för smarrig hotellfrukost <3

Lördagen fortsatte med att vi fick lära oss om hur en förening ser ut och lekte lite lekar före vi checkade ut och tog farväl av varandra. Men vi var alla eniga om att ses igen.
Från att det på fredagen var rätt stelt och ingen vågade riktigt säga något, var det sån grym stämning i gruppen på lördagen och det kändes som att man känt varandra hur länge som helst. Så jag har lärt känna många nya människor, haft grymt jäkla kul och även lärt mig en massa bra grejer :)

Här är hela gänget! Jag lägger upp fler bilder sen när jag får tag på dom.

/ F

p-p-party

Vart inge hurtis igår, vart lite plugg istället..... Idag får jag snart åka hem!! Eller ja, om 2 timmar ungefär :D För jag ska till tandläkaren och hinner inte tillbaka! Skönt ska det bli att få åka lite buss i detta mörker vi har till väder. Dags för svenska, tjoho.

/ C

rummmmmpnisse

Fick sova ut imorse då jag hade sovmorgon :D Lång var den också! Halv 2 började min första och sista lektion, som var 3 timmar lång. Haha, idag masserade vi varandras rumpor.. skoj!
Nästa vecka blire ingen sovmorgon för då är det redovisning på min moderna uppvärmning! Nervöööös!!! :) Vad som mer händer denna vecka är idag hurtis!! (idrottsläxa) Hisroriaprov, svenska inlämning.. Bara några av alla roliga saker som hända skall :D


och visst är det så skönt med snö =)

/ C


/ F

Har suttit och knepat med en svenskauppgift nu ett tag och tycker jag når lite framsteg iallafall. Men nu ska jag in till skolan en sväng (trots att jag är ledig!!) och möta upp Petra för att planera lite inför våran idrottslektion som vi kommer ha i Bjurs :)
Sen ska jag iväg på framtidscoach-möte!

Överglad tjej på Öppet hus förra veckan!

Första advents-mirakel

Åh vad lycklig jag är just nu!
Stått med laget på julskyltningen idag. Sålde julkransar, julgodis, lussebullar osv.
I spöregn. Kändes ju en aningen konstigt. Sen tog jag sällskap hem med Joel. Vi gick och satte oss inne på ett ställe, delade på en påse smörkola och pratade.
Blev sittandes där inne ett bra tag och sen när vi kommer ut är det alldeles VITT ute!!!!! Wieeeeeeeeeeeee!! Fyfan vad glad jag blev. Och just nu skiter jag fullständigt i att den här snön troligtvis kommer smälta bort när som helst och att det blir äckligt jäkla slaskigt.
För det är första advent, det är vitt ute och om 27 dagar är det julafton!!!!!!


Ni får två vinter-härliga bilder från typ förra vintern om jag inte minns galet. :)

/ F

i know this moment will be over, tomorrow comes when we are sober

Bästa dygnet på riktigt, riktigt länge! Har varit på ledarcamp på Scandic tillsammans med ett grymt härligt gäng. :) Berättar mer om det sen.
2,5 timmars sömn, nu styr vi utgång!

/ F

excuses are like assholes, everybody has them.

Jag har massor av prov och skit de närmaste veckorna, koreografier att lära mig, gympa inför juluppvisning och ja hudå jag vet inte hur jag ska hinna med mig själv!!? Tror jag ska spendera min härliga lördagkväll framför tvn här hemma i min ensamhet. Det skulle vara guld värt! Men då måste jag plugga nu.. hur kul skulle det vara på en skala??????

Tror jag ska göra matte, som jag iallafall tycker är kul, haha för om jag läser historia kommer jag somna. På riktigt!! Kallt är det också samtidigt som jag har ett rum som ropar på mig och vill bli städat :)

Fanny har vart på nån fotbollsgrej tror jag ifall ni undra =) Bra hej!

/ C

ha en bra torsdag!!

Har ny mobil nu :D Samma nummer, fast jag har knappt några nummer..
Haha, så om ni vill att jag ska ha erat nummer kan ni väl skicka ett sms =)
NICE.
puss och kram

 / C


schule

Då har man suttit här framför datorn i skolan i drygt tre timmar nu då! Har fått liiite engelska gjort iallafall, stolt! Snart är det dags för öppet hus!!
Får väl se om det kommer någon :) En SNYGG Kristine-tröja, namnskylt och framtidscoach-skylt är iallafall på! Grrrr. Ser grymt engagerad ut! Men nu ska vi få hamburgare :D
PUSS

/ F

22.59


Todelooo!
Känns som jag tjatar om det hela tiden haha, men tusan vad jag har fullt upp nu för tiden. (Dock tycker jag ju att det är kul!)
Åkte hemifrån halv nio imorse och kom hem för typ en timme sen. Först skola och sen barnvakt. Tog bussen direkt och hämtade kidsen på dagis och fritids :) Gick hem till dom, kollade på harry potter, lagade lite mat, nattade dom osv. Helt okej arbetsuppgifter ja!

Nu sitter jag här och smaskar på lite lovely vaniljyoghurt och hemmagjord müsli. Fast lär väl gå å lägga mig snart för imorgon väntar en ny fullspäckad dag haha! Det är öppet hus på skolan så jag ska vara där till klockan åtta på kvällen. VARMT VÄLKOMNA!!!! Dock börjar jag inte skolan förens 12.35 imorn men tänkte gå upp och ta en PW före frukosten.
Sounds like a good plan!

/ F

för lite julstämning :D från mig och bree till er alla.


hahahahahahahahaha
 
/ C &j

nanana nanana na nanana..

Taskig tjej :D tror hon behöver en pepparkaka den där fanny :)
Marcus hälsar :D
Svenska äger. punkt. punkt.

När skolan är slut beger jag mig direkt till gympasalen, och stannar där tills klockan är 9. Det blir en lång dag idag! Men snart har halva skoldagen gått iallafall.. Om en sisådär 2 timmar!! Skoj :) Nu tänkte jag lägga upp en fin bild på den kinesiska muren, som jag har jobbat med den senaste timmen, men nu är det andra bullar.. Katarina Von Bredow som gäller nu!!



/ C

toaletterna på o'learys


HAHAHA HUR STOR CHANS PÅ MILJONEN???

16.06

Efter mycket tjat fick jag Ellen att följa med på fotbollsträningen igår och prova lite :D Superskojjjjj!! Sen följde hon med mig hem och sov här, massa myyyys :)

Min lediga dag har jag spenderat till att typ sova och äta haha. Jag och bror min åkte och hälsade på mormor & morfar och blev bjudna på mat :) Sen har jag kikat till grannkatterna och just nu sitter jag och spånar lite julklappar... Fast tveksamt om Carro får nåt i år, har hon verkligen förtjänat det? Hm.
Blir inge hurtis ikväll heller för jag lyckades sparka i Kajsa igår på träningen så det small utav bara helvete och idag är min fot svullen hehe. Duktig Fanny! :D Aja, nu måste jag göra läxori. Pusselipussss!



/ F


mys hela helgen lång

Har haft en riktigt skön helg! Hemmakväll*2. Familjemys och även massa egentid. Tände några doftljus och la mig på sängen och läste en bok och bara myste :) Viktigt det där!
Igår blev det även en nattpromenad med en fin vän. Åh vad jag är glad att jag har dig i mitt liv!

Idag har vi gjort kransar med laget inför julskyltningen nästa helg. Första gången i mitt liv jag gjorde en krans! Men det var skojjigt :) Snart bär det av till Lugnet och kika på innebandy och sen avslutas dagen med lite fotboll. Bra söndag!


Blev den inte rätt fin ändå? :D

/ F

de e dagsss

Har spenderat min kväll med att skriva modern uppvärmningen.. Jag börjar se ljuset i tunneln om man säger så :) Tog en paus från allt skrivande och kollade på Lejonkungen tillsammans med mamma och katten :D Det var så mysigt och jag ÄLSKAR filmen. Finns inget mer att säga . och slut!



/ C


daily scrub

Har varit ute och gått en sväng! Nu ska jag laga mig lite makaroner och korv för att sedan fortsätta med den moderna uppvärmningen som skriftligt ska vara inne på Måndag!!! Har lite panik över den men jag hoppas jag ska hinna klart!! Annars blir det att sitta hela kvällen ikväll :D ... Gympa mellan 4 och 6 ska det bli iallafall! Sen tävling imorgon! Spännande :)

/ C


virus

Sitter här med finbesök :D


weiii nu är det idolröstning!!! SES!!!!

/ C

blir inga julklappar till fanny :)

Klickar snart hem denna mobil :D


/ C


NOF!

Vi gjorde eld, stekte och åt krubbilurer (typ plättar), smälte mörk choklad och doppade färsk frukt i, kokade glögg, pratade om en personlig grej vi hade med oss, skrattade och bara hade det jättemysigt tillsammans. Fredagsmys som bara tusan! Åh vad jag tycker om er!! ♥






Jag hade med en liten försenad födelsedagspresent till Ellen också :)

/ F

pyroman

Är sådär mysigt rosig om kinderna just nu! Precis hemkommen från dagens Natur och Friluftslivs-lektion. (NOF) Har haft det helt underbart med mina kära friskvårdare. Vi har gjort det vi är bäst på: mysa! Bilder får ni sen, nu måste jag in i duschen!
Luktar rätt mycket rök om man säger så ;)

/ F

Friday morning

Hej på er! :)

Hade inga obligatoriska lektioner idag före lunch så jag har suttit hemma och pluggat lite istället. Men nu ska jag snart iväg till skolan för vi ska ut i skogen och mysa även denna fredageftermiddag. Vilken lyx va? ;)
Ska försöka ta lite bilder den här gången också :) Annars hoppas jag att ni får en bra fredag!


Haha oj vad jag bjuder på den här bilden! Här har ni
iallafall Honeb Äst, som var gäst på talk-showen förra fredagen.
HUMOR ♥

/ F

Be careful with what you wish for.

Min önskelista just nu..
Önskar att jag hade inspirationen till att skriva flera A4or.
Önskar att jag hade en röst i huvudet som berättade precis vad jag skulle skriva.
Önskar att jag visste precis vilka steg jag skulle ta.
Önskar att det här var över.

/ C


:)

Oj satan i gatan vad jag bloggat dåligt den här veckan! Mycket att stå i, ni vet ;)
Körde ett dubbelt(!!) EFIT-pass (Effektiv Intensiv Funktionell Träning) med laget igår.
Puuuh! Svettigt men kul :)
Idag har det varit en fullspäckad dag i skolan + att vi framtidscoacher från min klass jobbade lite extra åt skolan imorse. Visade skolan och guidade runt en man från skolinspektionen. Och som tack för det fick vi gratis fika och en biobiljett. Värt!
Men nu måste jag laga mat för snart ska jag iväg på ett möte.
Ja ni hör ju, fullt upp! ;) haha. PUSS!


Jag och min lugg är sams idag också! :D Inte varje dag det händer..

/ F

Lyssna och lär!!!



gryyyyynet!!!!

/ C


inte bloggat på länge så har flöde i mitt skrivande =D

Ja, vad ska man säga :D Är hemma från en dag med massage, pasta tricolore, engelska, jazz, historieplugg, pastasallad och streetjazz!! Är så efter på den dansen haha. Ska väl försöka komma ihåg vad vi har gjort. Har ju missat typ 4 gånger ooops. Har träning på Söndag. MEN då är det gympatävling så den kommer jag också missa.. Haha vilket flyt! Idag var det öppet hus på Hbo och vi skulle vara där och dansa om vi ville, men som sagt så var jag på streetjazzen, haha. Någon kanske var där och såg mina kamrater? :)

Breaking dawn har ju haft sin premiär också!! Är väl dags för oss att se den strax också, men man ska ha tid att gå SAMTIDIGT också ... sicket problem e blev.
Ska förövrigt inte söka till musikalen, bestämde mig för några dagar sen! Trots att det skulle vara så sjuuuuuuuuukt kul!!! Men jag har inte tiden till det. Tyvärr :(:(:(!!! Inte nu...

Vad sägs om att hoppa i duschen ;D weiii.

/ C

Thanks for making me a fighter


/ F

mitt liv måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag!!!!! :D

P.L.U.G.G.

Ler med öppen mun

/ C


Ingenting är som att återvända till en plats som är oförändrad om man vill upptäcka på vilket sätt man själv har förändrats.

Var till Bjursåsskolan idag och pratade med min gamla idrottslärare om ett litet projekt vi håller på med i skolan just nu. Jag och en i min klass ska troligtvis dit och hålla i en idrottslektion för en högstadieklass!
Jättekul att träffa några gamla lärare igen och snacka om att det kändes i hela kroppen när jag klev in i skolan. Nostalgi! Men trots att jag kan sakna den tiden otroligt mycket skulle jag aldrig i livet byta tillbaka den mot gymnasiet. Det känns liksom been there, done that. Visst hade vi det bra och det är rätt speciellt att ha gått i Bjurs, en speciell stämning när alla känner alla. Men det är verkligen en helt annan nivå på gymnasiet, de flesta mognar osv. medan högstadiet känns väldigt mycket.. högstadie helt enkelt!

Men den här dagen är något man mer än gärna skulle vilja återuppleva!

/ F

...

...som en klump i magen ligger det där...


jag blir som kär i det dom har

Precis sett klart på filmen "Flickan" som vi fått i uppgift att skriva en analys om på hälsopedagogiken. En väldigt konstig film men ändå rätt bra faktiskt. Jag jublade inombords när jag såg den här scenen, när han tog hennes hand. Så himla fina tillsammans! hihi

/ F

gårdagens outfit


Stylad av: Joel Nordberg och Isak Sörling

spontant = bra

Hade bestämt mig för en hemmakväll med familjen igår. Lite så mycket bättre!, ben&jerry's och bara mysa :) Men då knackade det på dörren och där stod Isak och Joel haha.
Så det blev en kväll med dom istället! Vi spelade lite alfapet, åt glass med sugrör, jag blev stylad av killarna som bestämde en outfit och fixade mitt hår ;) och så tog vi en nattpromenix. Hamnade vid skolan och pratade gamla minnen i flera timmar. Snacka om vad mycket knasigt man gjort under åren. Och jag kom fram till att egentligen borde man vara lite mer galen av sig! Skämma ut sig lite mer för att sedan några år senare kunna ha nåt kul att skratta åt haha. Håller ni inte med mig? (;


Bild från gamla "FJOCKIM"-tiden. Så klockren på nå vis ;)

/ F


mmmbop


Whenever you fall - Rise like the sun.

Idag = gymnastik från kl. 15 - 19!! Ska ta med mig lite plugg så jag (eventuellt) får det gjort.
Dags för frukost så jag kan äta lunch om någon timme ;)


minnen

/ C

far more


15.59



HUUUR SÖT OCH DUKTIG????? dock överlåter hon ju inte speciellt mycket uppmärksamhet till den andra lilla tjejen som bara står där hehe. Men ändå!!

/ F

Vad jag pysslat med de senaste dagarna :)

Hejåhå vad det händer grejer! Haft fullt upp dom senaste dagarna och helt enkelt inte hunnit bloggat. I torsdags hade jag först lång dag i skolan sen gick jag och ellen hem till henne och pluggade till klockan åtta på kvällen!! Skrev manus till våran talkshow om ett svenskaarbete som vi sedan redovisade inför klassen igår och det blev en succé :D Grymt mycket roligare att göra en talkshow än att skriva ett prov eller en uppsats!

Sen igår var det först skola som gällde och på eftermiddagen var vi ut i skogen och hade natur och friluftsliv-lektion = fika, mysa, skratta och ha det allmänt bra. :) Vi fick lära oss bygga vindskydd, göra eld och koka te med trangia kök. Efter skolan var jag och familjen till Lugnet och kikade på innebandy. IBF herrar - Storvreta. Men anledningen till att vi var där var för att min bror hade fått i uppdrag att trubadura både före matchen och under pausen! Jag och mamma satt och var sjuuuukt nervösa haha men han fixade det jättebra :) Dock gick inte matchen lika bra, slutade med 1-4.



/ F

seglördag

Igår kväll spenderades hos mina kusiner :)
lite spel, idol och mat! Det var en jätte mysig och efterlängtad kväll.
Vad som händer ikväll däremot har jag ingen aning om vad än så länge!
Jag vill spela spel iallafall! För det tycker jag är kul. Haha!! :D



mysipysi ska gå och platta håret!!

/ C

ha en bra dag i älven

11/11/11 11:11:11

Happy new ELEVEN!!!!!



älvornas dag!!
hehehehe..



envis tvåvis trevis fyrvis femvis sexvis sjuvis åttvis nivis tivis ELVIS


eleven (och läraren)

/ C


/ c

oth och läxor = mitt liv idag.


Friskvårdarn själv

Mår inte sådär kanonbra just nu.. Har inte ätit så bra idag och körde sen ett stenhårt träningspass med laget. Blev helt skakig i hela kroppen, var på väg att svimma flera gånger och blev illamående. Inte så bra precis hehe.
Men nu har jag iallafall ätit lite och tänkte försöka sova. Men jag oroar mig över hur tusan jag ska ta mig upp ur sängen imorgon, mina muskler är verkligen helt döda och träningsvärken imorgon kommer nog vara en pain in the ass. Men jag har laddat upp inför en riktigt mys-outfit imorgon haha. Heldag i skolan som gäller också, halv nio till fyra och sen ska jag nog stanna kvar och plugga med ellen. :) Men nu orkar jag inte skriva mer för mina händer skakar så mycket hehe. Godnatt! :)

P.S. Lär er av mitt misstag och se till att ha ätit ordenligt tidigare under dagen om ni ska träna hårt! :) Jag åt ingen lunch, men middag precis före träningen men det hann ju kroppen inte ta upp.



/ F

rip min danskarriär.

Sitter hemma med nackspärr som är 10 gånger värre idag än vad den var igår.. Tog typ en timme att ta mig ur sängen imorse, men är mest ledsen över all dans jag missar. Jag vill juuuuuu dansa!! Nu när jag har varit sjuk så länge så har jag sett fram emot denna dag, med 2 av de roligaste danslektionerna, så länge. ÅÅÅÅÅH..
Sur förbannad och arg. Trött irriterad och vill bara köpa strumpor eller nåt sånt......
(för jag fryser om fötterna)

/ C

Hemma från gymnastiken igen!

Har hunnit ätit en hamburgare me bröd och nu sitter jag här och borstar tänderna! Samtidigt som jag oroar mig över allt och inget.. En skön nackspärr har jag plocka på mig å. NICE DE.

Sömn och så vidare är väl att rekommendera för en som jag just nu, å sova ska jag göö.. SÅÅÅÅ.. SES!

vilket fluminlägg de här blev .

/ C


orättvisor

Dagen har kommit med både väldigt roliga nyheter, men också jättetråkiga nyheter som bara gör att jag vill gråta. Börjar tvivlar på det här med karma.. För vad har du gjort för att förtjäna det här? Vem förtjänar något sånt här för huvudtaget?
Och ordspråket att allting händer av en anledning, hur fan kan det stämma? Vad finns det för positivt att få ut av detta? Kan någon förklara för mig!

Kom nu och tänka på vad jag skrev om senast igår. Att man kan se något positivt i princip allting här i världen, men just nu känns det bara jäkligt mörkt!

/ F

Framtidscoach!


Dagens framtidscoach-utbildning visade sig snarare vara ett lite info-möte, utbildningen blir senare istället. Men iallafall, nu vet jag vad det handlar om! Vi kommer vara med på öppet hus på skolan och guida runt högstadieelever som är där och kikar. Och på öppet hus kan de även anmäla sig om de vill ha en "framtidscoach". Vi kommer då våren ut finnas där för dem för att hjälpa till att svara på deras frågor angående skolan och deras gymnasieval. T.ex. Hur är stämningen på skolan? Är maten god? Är lärarna bra? Osv.
Alla har nog inte glasklart för sig vad de vill gå för gymnasie och det kan vara ett väldigt svårt val. Men eftersom vi framtidscoacher gjort vårat gymnasieval ganska nyligen vet vi hur det funkar och hoppas kunna hjälpa andra att inte bli lika förvirrad som man själv kanske var.
Så alla ni som går i 9an, tveka inte att anmäla er till att få en framtidscoach! :D
Jag tror det här kommer bli askul!

/ F

Singin' in the rain



Ska försöka fixa så jag kan söka till musikalen Singin' in the rain!
Är egentligen dubbelbokad på auditiondagarna men ska försöka byta bort mig så jag kan åka dit och prova iallafall!! Åååååh längtar redan..

lycka i världen

Idag sägs det mycket grattis runtom i världen :)
Jag har sagt ordet till 5 personer redan och klockan är bara tjugi över tolv!!!!

Tänkte passa på att berätta en riktigt härlig sak jag fick reda på alldeles nyss...

DET ÄR ENDAST 30 DAGAR KVAR TILL JULLOVET!!!! ♥

/ C


7e november 2011

Har inte riktigt greppat att det är måndag.. Mitt nya schema började nämligen idag, vilket innebär att jag kommer vara ledig varje måndag fram till jul! Så himla skönt :) Så imorse tog jag sovmorgon och sen åkte jag till frissan och blev lite ompysslad. Resten av dagen har jag umgåtts med min kära mor! Skulle göra müsli och lyckades såklart bränna den, men istället för att bli förbannad (okej jag blev det först) och slänga skiten så gjorde vi nåt bra utav det. Det fick bli en farsdag-present istället! För så bränt var det inte, haha. Tänk att man kan se eller vända i princip allting till något positivt! Dagens lärdom.

Fick ett mejl idag också om att jag blivit utvald som "framtidscoach" och ska på en kurs imorgon om detta. Kan berätta lite mer sen när jag vet vad det innebär haha, men det verkar kul iallafall! Men nu ska jag iväg på en efterlängtad hurtis! Tycker jag är tillräckligt frisk för det nu! :)


Här får ni en hyffsad bild på mitt hår iallafall :) Lugg!

/ F

dansidansi

Har kommit hem från gympan och ätit har jag hunnit med. Nu sitter jag och lyssnar på låtar som jag ska göra en dans-uppvärmning till i skolan! Det ska bli kul :)

 

This is one of the songs.

/ C


Imagine a world without me


We hugged each other goodbye like nothing ever have happend.
Because it's easier that way. But i'm done playing this game.

/ F

saturday night

Gårdagen var superskoj! Träffade lite nytt folk (vilket kan ju behövas när man bor här.. hehe), sjöng singstar och lite sånt där :) Sen gick jag och Carro hem till mig och slocknade i min säng :) Och idag har vi bara deeeegat. Spelat lite alfapet och lagat kyckling, ris och currrrry :)

/ F

redo


Bildbomb från el stockholmooo

Lite tåg, kläder vi fick av min halvsyster, middag på Jensen's Böfhus, globen, bowling, shopping dag #2 & lunch i Gallerian. Varsågod och betrakta =)



























music evening



musik som kan få en att se lite ljus i dessa mörka tider.

/ C


-

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me. ♥

/ F

momoa

Nej alltså haha idol äger! .slut!

Jag hejar, som jag gjorde redan från början, på Moaaaaa!
Tycker personligen att André eller olle ska åka ut ikväll...

Idag har jag jobbat  från 7 till 3, sen spela jag och bror pingis, haha och jag har blivit snäppet bättre sen sist!! Vi åt på Tzatsiki och det var gottigott :) Sen kom vi hem och "vi" tvättade och jag dammsög lägenheten. Efter det tog jag en liten sovpaus tills idol började, har inte blivit mycket sömn senaste nätterna..
Imorgon blir det lite skummigummihall och lite party hos en vän! Tror det kommer bli riktigt kul :)

kramkalas



/ C

CAKEPOPS!

Myser framför idol med detta hemmagjorda godis :) Audition-temat ska bli riktigt skojj att se.
Tyckte iallafall att Olle va mucho braa, men nu börjar det visst igen! Tjohejs :)
/ F

when life gives you lemons, ask for tequila and salt!

Ja det som absolut inte fick hända, det hände + massa till.
Strul med mitt bankkort, fick för lite mat haha, rihanna ställer in, KAOS på tunnelbanan men vi hinner med, packade som sillar och tänkte att vi ska fan ha en bra kväll ändå. Springer till bion, då fanns det bara 1 biljett kvar till filmen vi vill se. Hittar en annan biograf, där gick det inga bra filmer. Hittar ett bowlingställe, tänkte att nu kör vi! Då visar det sig vara 21 års gräns men han kunde fixa in oss för 18 (inte 17½ då? hehe), gick vad som kändes en mil och hittade en annan bowling, körde järnet i en halvtimme, fick betala massor. Gick heeeeela vägen tillbaka, trötta i både huvud och fötter (!!!!!) och tog sen pendeln hem. Men när dagen var slut visade det sig inte vara den inställda konserten som var det värsta som hände.
Men trots detta hade vi det bra! Det var liksom, ska man skratta eller gråta? Och vi valde att skratta!

Bilder kommer, i promise! Men först ska jag fortsätta pilla lite på min nya mobil, äta frukost och framför allt mysa med mamma. Vilket den här dagen är till för. :)


Vad skulle jag göra utan dig min älskade vän? ♥

/ F

home

Tänkte berätta att vi är hemma!!
Mycket shopping blev det och vi såg idol-moa :D
Jag har gjort många nya saker!! Bland annat åkt taxi och pendeltåg.. haha
Som de flesta av er redan vet så ställde Rihanna in sin konsert.. Vi satt där i Globen, förväntansfulla på vad som skulle hända.. 40 minuter efter det skulle ha börjat så kommer det en man ut på scenen och säger "Vi har tyvärr ett tråkigt besked.." Sen hörde jag bara bla bla bla rihanna sjuk bla bla pengar tillbaka.. Man väntade på att han skulle säga "nej skoja bara ha en kul kväll" eller nå liknande men det kom liksom aldrig..
Vi hade kul ändå och gjorde det bästa av situationen, eller gjorde vårat bästa och försökte haha! Kommer nog lite bilder om ni tjatar på Fanny!!


från google.se tog jag den men fotografen står där i hörnet.

och ja hon ser faktiskt ut i verkligheten som hon gör på tv!! Så nice.

/ C

BYE BYE!!

Nu drar vi!! Stockholm here we come!!!
Får se om vi har tid att blogga där nere, annars så hörs vi på torsdag/fredag.
Fan va det här kommer bli gryyyyyyyymt!!!!





/ C & F

weiiiiiiii


Det här kommer äga!

GAAASH vad håller jag på med?! Om treochenhalvtimme ska jag ha hunnit packa, skrivit klart min apu-rapport och lagat mat. Och här sitter jag... Vet inte vad jag ska packa, är inte hungrig än och är alldeles för uppe i varv för att plugga.
Nervös? Näää, skulle nog snarare kalla det för pirrrrrig! hihi

/ F

peppigirl

Jag har vaknat och duschat.. Mer än det och setat vid datorn har jag inte hunnit..
Men nu startar jag rihannas playlist på spotifyyyyy!!
Om 5 timmar sitter vi på tåget, och jag har inte packat än!! ooops...
Har säkert hälften av alla saker jag behöver hemma hos pappa...
Blir spännande det här :)


Nu är det November och snart är vintern här :D

/ C

RSS 2.0