mat du gillar - priser du älskar

Tjeeenare! Drar till skolan för lite lunch och en lektion. Sooooft onsdagar ja!
Sen ikväll ska vi inventera på Willys med laget. Weeeey! Haha :)
Har grym träningsvärk efter ett boxningspass igår, loveit!
Men nu lär jag cykla. Hööööörs!
/ F

lite tankar och så där

Blev arg på mig själv idag när jag mötte en människa och i samma sekund fylldes jag med tankar och åsikter om personen jag just mött. Fördomar som började cirkulera runt i mitt huvud. Jag önskar man kunde ta död på alla dessa förutfattade meningar vi tyvärr har i vårat samhälle. För vore det inte bättre om alla fick en ärlig chans från början?

Idag kom vi även på oss själva under lektionen när vi fick i uppgift att komma överens om en sak vi skulle vilja försöka åtgärda när det gäller kränkningar på skolan. Vi fick nämligen anstränga oss för att komma på något förhuvudtaget. Fy tusan vilken bra skola vi går på!



/ F

duscha,äta,läsa,sova.

Hihi Glad tjej!
I huvudet snurrar datum runt runt. Tumbling 1 och Fristående 1 ska jag gå i höst! Skojskoj. (förväntar mig inte att ni alla ska fatta) En föreläsning som han som har Glada Hudik teatern håller i. Tävlingar och träningar på Lugnet. Juluppvisning och vanliga ordinary träningar. Det var gympan det.

Jag har anmält mig till StreetJazz nivå 3 så det ska jag syssla med imorgon efter skolan!! :) Hihihiiii. Sen får vi se hure blir med resten, ska dansa Street på Torsdag och Disco på Fredag. Efter det får vi se som sagt. Det var dans efter skolan det.

Skolan.. Jaa den är igång igen och det märks. Haha. Sitter inte så ofta vid datorn som ni märker och särskilt inte nu när en dator här hos mamma har kraschat.. Hemma runt 8 varje dag.. Men snart kommer jag nog in i vanliga vanor :)

HÖRSSS!!

snygg hahahaha

/ C

Förändring är bra!

Fixat och donat lite här hemma.
Bruno Mars i högtalarna.
Unnar mig att sova en halvtimme extra imorgon, idrott första timmen.
Allt detta känns riktigt bra måste jag säga!
Feeling good, a-h-a!
Godnatt.
/ F

Marry me Bruno Mars?



/ F


Roligast just nu:

Övningsköra!
Körde hem från Falun idag, första gången jag körde i rondeller och allt gick galant! Super kul :) Har även tillägnat min lediga dag till att leta efter offentliga särskrivningar, dock utan resultat.. Nu ska det möbleras om och greja, men först mat. Magen skriiiiiiker!
/ F

Onödigt vetande om oss

  • Carro har en tandborste hemma hos mig och jag har en hos henne.
  • Vi har en tröja tillsammans som vi delar på. (när får jag tillbaka den fröken henriksson????)
  • Våra föräldrar umgicks när dom var i vår ålder.
  • Min familj kallar Carro för Cnorren.
  • Carro har längre armar än mig.
  • Vi har aldrig gått i samma klass.
  • Jag har växt mer under mitt liv än vad Carro har.
  • Vi har delat bacillusker med många samma.
  • Vi är rätt knasiga ibland =)
  • Vi sover i samma säng haha.
/ F

suck on that

Själv har man sovmorgon till.... HUR LÄNGE MAN VILL :D
Är nämligen ledig, wehåå!
Gamla cam-bilder äger!! Så sjukt jävla snygg!
/ F

matvrak.

Jag är hungrig.
SOVMORGON ÄNDA TILLS KLOCKAN... 8 (börjar 10, bussen går 9)

/ C

Weekend

Hej!
Nu är det en halvt död tjej som äntligen är hemma efter bröllop all day igår, fyra timmars sömn i natt och sen har jag varit på fotbollscup med mina små hela dagen fram tills nu. Barnen både vann och förlorade men var hur som helst superduktiga och kämpade på.
Stolt tränare!
Ångående gårdagens bröllop. Jag vet inte vad jag ska säga riktigt..
Det var så fantastiskt underbart! Ingenting gick fel och allt var bara så himla bra.
Tårar strömmade, vi skrattade så vi fick ont i magen, åt gudomlig mat, sjöng och spelade musik och dansade in på småtimmarna. Så mycket kärlek! We are one big family. <3
Mitt och Fredriks uppträdande under vigseln gick också bra. Trots att jag var så toknervös att jag skakade i hela kroppen och darrade på rösten. But I made it! Och jag är så glad över det, att jag vågade. Sen var det nästan skitsamma hur det lät.
Publiken grät iallafall, bra eller dåligt? Haha. Fick även höra massor av fina ord efteråt som gjorde mig så glad.
Räkna med en fet bildbomb senare!
(tyvärr får ni ingen snygg sån här cam-bild för mitt jäkla minne på datorn är fullt)
/ F

vardagssnack under helgen.

Igårkväll jobbade jag klart, det är skönt. Så morgonen ägnade jag till att kolla på Gilmore girls, hihi. Har lite läxor att göra, läsa typ 20 sidor i historieboken och skriva ett mail..
Klockan 15 ska jag till BIK-lokalen för att sätta ihop lite dans och 17 börjar mina gymnaster sin träning i salen och jag blir nog kvar där tills.. halv 8 kanske?? Möjligt.

Först och främst ska jag måla naglarna medans jag lyssnar på min spotifylista: cool mössa. Haha, som är full med manliga artister.

/ C


Det vankas bröllop!

Hej alla fina!
Är rätt superstressad for the moment men tänkte att jag kunde klämma in ett inlägg här ändå.
Imorgon är det bröllop!!!!!!!! Det är min pappa som ska gifta sig för er som inte visste det :)
Jag ska även sjunga under vigseln så det är lite pirrigt, men det blir nog bra :)
Allt ska bli så himla himla kul!
Kommer tyvärr inte hinna med att blogga något imorgon. Frissan klockan åtta på morgonen och sen kommer det nog vara full rulle :) Sent lär det nog också bli och jag ska upp tidigt tidigt på söndag morgon för mina små ska på fotbollscup. Men men!
Hoppas ni får en bra helg allihopa! :)
Pappa & Bella i väldigt fina grimaser, haha!
/ F

kvällens planer

Duscha packa osv.
Äta hos Berith.
Åka till Gopa!!

/ C

född 1997





Greyson Chance

esteeeet


Detta hände igår! 7:03 är min älskade klass.. Haha :D

Bara en massa trams

Gjorde ett skönt skåpbyte idag och flyttade ner en trappa. Nu behöver jag bara gå upp för tre trappor, istället för fyra! Weey, dock får jag ju inte lika vältränad stjärt nu :(
Råkade även byta kod på mitt lås av misstag så det var hopplöst att öppna och jag fick knippsa av det... (KOM IHÅG TILL MIG SJÄLV: KÖP ETT NYTT LÅS!)
Efter skolan kände vi oss så intellektuella att vi tog en sväng till biblioteket och jag lånade en engelsk bok. Investerade även ett matteblock så nu kan jag köra så det ryyyker! Yeah.
Visste ni förresten att jag gillar matte(matik)? ;)
Nu ska jag kika på True Talent och sen bär det av till Stora Skedvi för att spela match!
Hemma ikväll nån gång :)
Kollade på detta youtube-klipp idag på engelskalektionen. Humor, haha!
/ F

Rädsla

Ibland är det visst inte så bra att ha det för bra. Min lediga dag har fått mig att längta tillbaka till sommarlovet och nu känns det jättejobbigt att gå till skolan imorn igen. Orkar. Verkligen. Inte.

Ångest inför bröllopet också. Ska ju som jag berättat tidigare sjunga under vigseln och nu börjar nervositeten komma smygande.
Tänk om jag ballar ur, tänk om jag inte vågar.
Eller tänk om jag samlar mod inom mig, ställer mig framför alla människor och sen sjunger förjävligt. Tänk om jag förstör hela deras dag. Mina nerver är inte dom starkaste kan jag säga.


/ F

/ C

Vilken rolig dag det har varit!! Psykologi A, längtar nästan till nästa lektion, haha. Jag tyckte det var jättekul! och jag ska påminna mig själv om detta när vi gör alla dessa prov och skit! :) Sen hem till Hbo för att äta mat och hitta på en presentation till våran klass. Det blev att vi fuldansade till denna låt.

http://gobarbra.com/hit/new-9d1c1a2058dbdfe564e38122183fa874


IMORGON:

historia
religionmatteochengelska.. tjiho

Nu pommes och jobb!!

Målarn!


Tjenis! Är hos morfar och har precis målat lite. Insåg precis att klockan inte
är mer än ett och jag har redan hunnit med en massa. Bra jobbat Fanny!
Nu ska jag nog fixa nå käk och sen ner till Gopa. Bröllop på lördag!!!!!!!

/ F

a day off

Tjenamors!
Är ledig idag men är ändå redan uppe :) Och jag har hunnit äta frukost också!
Har lite saker att göra idag så det var lika bra. Och det är ju rätt fint väder också, det vill man ju ta vara på! Men ni får ha det så bra, nu måste jag ringa ett samtal :)
Puss & Kram
/ F

klantcarro

Den där duktiga tjejen har lyckats gjort illa foten. Inget allvarligt men inte är det skönt heller. Ungefär som den absolut lättaste stukning skulle jag kunna tänka mig. Och hur gick det till då? Jo hon klev av bussen -HAHA.

Idag har varit en riktig rolig dag! Vi har haft rundtur med 1orna, fikat tillsammans, gjort massa roliga lekar och plågat dom. Hihih. Efter lunch spelade vi brännboll och hade dragkamp tillsammans med alla esteter. Sen åkte jag direkt till gympasalen och tränade mina små minisar som inte är så små längre kanske.. Idag var de flesta sega pga skola osv. Men snart är allt i sin ordning igen!! :)


Nu ska jag jobba lite innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag spendera förmiddagen på lugnet med psykologi A.. Läskigt :) kommer aldrig hitta haha. Sen ska vi ha en superduper rolig presentation i cafeterian!! Weiii!!

natti..

/ C

3 anledningar till att längta till hösten

  • Alla mysiga kläder, ja ni vet :)
  • Rihanna i Globen 2a november!!!!
  • Den fjärde Twilight filmen Breaking Dawn, biopremiär den 18e nov!!
/ F

Det går uppåt

Om ni fortsätter såhär kommer det fanimej sluta med läsarrekord idag alltså!

nu börjas de igen



HAHAHA
/ C


Min första dag på gymnasiet

Nu har det gått ett helt år sedan min första dag på gymnasiet. Jag var så himla förväntansfull och mitt val kändes så bra! Jag såg till och med fram emot att börja skolan och tyckte det skulle vi bli jättekul. Det hela slutade med att jag kom hem och till och med grät av förtvivlan. Allting kändes bara så fel. Eller det var väl mestadels att jag undrade va fan det var för jäkla klass jag kommit till. Och tyckte att alla folk på Kristine verkade lite småkonstiga. Haha!
Ännu värre blev det dessutom när Sofia Sens som från början gick i min klass bytte program och skola helt. Och även jag funderade på att byta till natur!!! Jag som ogillar allt som har med kemi och no att göra..
Men som tur var valde jag att stanna och ge det en chans. Och samma vecka åkte vi på läger och allting lättade. Vi bodde i blöta tält, gick runt osminkade i mjukiskläder, gjorde massor med roliga saker tillsammans och lärde verkligen känna varandra.
Så nu idag, ett år senare trivs jag hur bra som helst!
Programmet känns helt rätt, i min klass går en drös med underbara människor jag är så glad att jag fått lära känna och skolan är hur bra och mysig som helst :)
Så till alla er som kommit hem idag efter första dagen på gymnasiet och det känns för jävligt. Ge det en chans!
/ F

Schedule

Då var första skoldagen avklarad då! Var bara in och fick lite information sen fick vi sluta :)
Sen när jag skulle hem missade tyvärr bussen mig så det fick bli ett premiärbesök på Subway istället. :)
Schemat känns iallafall helt oook! Bara en lektion på måndagar och likaså onsdagar :)
/ F

makaroooooooner

Startar plattan för att vänta på att vattnet ska börja koka.. Kommer tillbaka, ooops glömde sätta dit en kastrull med vatten -.- Nu är det klart väldigt varmt och gott! /c

off to school

Nu drar jag till skolan, wihooo. Lite pepp faktiskt :)
Får väl se när jag kommer hem.
Ciaoooooo!
/ F

War!

Hej på er!
Förlåt att jag inte hört av mig på länge men jag har inte riktigt orkat. Har dock saknat bloggandet lite..
Idag har jag spelat den värsta matchen i mitt liv, ungefär iallafall :)
Det var som krig på plan och jag vet inte hur många gånger jag flög eller skrek på motståndarna för det ena och det andra. Dock måste jag erkänna att jag var väl inte så snäll heller.. hehe. Blir ju så jäkla förbannad! Haha. Matchen slutade iallafall med 2-2.
Ett resultat som jag faktiskt är nöjd med! För oj vad vi kämpade i andra tjejer, så jävla bra!
Men vet ni vad! Nu måste jag hoppa in i duschen. Skola imorgon, har inte insett det än bara.. Dryyyygt. Men ska såklart bli kul att träffa alla igen! :)
Att vi inte börjar förens klockan ett sitter rätt fint också ;)
Va tiden går fort! För ett år sedan var vi på läger och hade precis lärt känna varandra :)
/ F

ES2DN♥

Förra skolstarten var jag inställd på Naturmusik.
Nu ett år senare ser det ut såhär.


Blir väldigt långa dagar. 16.20, 15.30, 16.20, 15.25, 15.40.
Om 4 månader är det jullov!! Tjihooo

så många minnen samlade i ett armband när det nu är ett minne blott


bild från förra året.

Nu ryker P&L-bandet.


byebye!


123

Haha vilken härligt störd kväll det blev igår.

Sitter här hemma och garvar för mig själv, så mamma tänker ta med mig till doktorn imorgon och kolla om jag har något allvarligt fel.. Men ett gott skratt förlänger livet :D

7 sorger och 8 bedrövelser sen..

Klart det är en bra Lördag :D Haha!!
Tänkte ta en nakenbild på oss men minnet var fullt så synd för er då.
I'm watching you..

blä

Den där roliga Lördagen blev precis pisstråkig.

shooppingo

Vilken deppig blogg det blev precis. Haha, men lär passa på att berätta att jag har använt mig av mina presentkort idag på kupolen!!
Indiska en mysig tröja och ett armband.
Gina Tricot ett leolinne och trosor.

hemliga presenter
..
och en höstjacka!! (eventuell vinter, beror på hur varm den håller sig, hihi.)

Nu taggar vi om för en sjukt rolig Lördag!!
GODNATT!

/ C

LykkeLi-tonight



Ska man låtsas att allt är bra? Att allt är som det en gång har varit?
Att allt är som man vill att det ska vara.

Watch my back so I'll make sure,
You're right behind me as before.


ont som inte gör ont

Det är förmiddag och jag har väldigt ont i nacken, träningsvärk alltså, haha. För ungefär vid denna tid igår satt de minsta barnen och åt glass medans vi ledare visade upp våra konster på tumbling och trampett, själv hoppade jag volt och sträckt på trampett och kom faktiskt runt i en handvolt frivolt, en rondat flickis salto och frivolt rondat flickis!! Haha Vi värmde ju knappt upp eller ladda på nåt sätt men runt kom vi alla! Helt sjukt. Hoppas det blir ett ledarlag nu då..!! Fast ännu mer hoppas jag att min handled ska bli normal igen, kan inte ens stå på händer för att den gör ont. Undrar hur det kommer gå på dansen i skolan liksom.. Nervös tjej så att säga.

Nu iallafall blire frukost, sen lite solning tror jag att jag hinner med, snyggt väder ute!! Efter det kommer Marcus Hagberg med körkortet och bilen och kör mig och Fanny till staaaaaaaan så vi kan hänga lite! Hihi. Det kommer äga!

Grattis säger vi idag till Saga Holmqvist!! :D


Du äcklar mig.

Jag hoppas faktiskt att jag när tiden är kommen kan vara glad för din skull.
Nu däremot vill jag bara spy.
Men jag tyckte det kändes som en fin tanke att hoppas på det iallafall.
Right? (;

kom igen bro

Träningsvärk - Javisst!
Hungrig - Javisst!
Tacopaj - Javisst!
Nyduschad - Javisst!
Humöret från toppen till botten - tyvärr ja.

/ C

18e Augusti 2011

Nu ska jag iväg och träffa några kära och saknade vänner.
Sen när jag kommer hem ska jag på möte och direkt efter det fotbollsträning!
Ha en bra dag :) Kram!

Såhär ser jag ut idag!

/ F

Träningsmusik

Powerwalk:
Pitbull - Give me everything

Jogga:
Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the floor

Styrka:

Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie

Stretch:

Ron Pope - A drop in the ocean

/ F

Dags att grisa!

Hej på er!
Blev en sväng till Leksand idag med mamma :) Käkade och så köpte hon te.
Jag passade även på att köra hela vägen vilket gick riktigt bra :)
Men nu ska jag iväg och träna, lite frivillig extraträning med några från laget. Dom andra som tidigare varit med kallar det för "grispass". Så vi får väl se vad det är jag ger mig in på..
/ F

kahgfuv

Det bästa är när man är jättehungrig och får god mat som man inte har fått lov att laga själv!
Top Noch hade ju vart kladdkaka till efterrätt men kan inte begära allt här i världen!
Jag vet också att det drygaste är att ha träningsvärk i varenda liten muskel och vara kissnödig samtidigt..
Lär göra nåt åt dedär!!
GODNATT <3333333333333333333333333333333

/ C

gympacarruu

TJO READERS!!

Denna vecka spenderas i gympasalen senni!! Var där igår och idag från 8.45 till 18.15!! Haha, och det blir nog likadant de två resterande dagar! Men det är skoj så jag har ingenting emot det. :) Det skulle vara denna träningsvärk jag redan har, imorgon ska jag nog vara med lite mer så jag kan stretcha riktigt, är väl behövligt. Haha. Visst skriver jag kul?? Hahaha.
Så innan jag åker dit, inte en chans att jag startar datorn då, och efter kommer jag hem och ska duscha, sen blire mat uppe hos Berith och Emma. Sååå lite datorlös ibland! Känns coolt.





Har dessa två på hjärnan. Haha.

/ C

Sån enastående och inspirerande kvinna


Förlåt, men jag tänker inte säga förlåt.

Som ni kanske har märkt har jag blivit lite sämre på att blogga, vilket dels beror på att jag inte riktigt har något att blogga om, men också att jag inte längre känner samma press när det gäller att ständigt uppdatera bloggen för uppdaterandets skull och för att hålla kvar er läsare så att statistiken inte sjunker.
För om man tänker efter, några läsare mer eller mindre. Vad gör egentligen det?
Jag menar inte att jag inte uppskatter er, absolut inte! Jag blir så glad för varenda en som klickar sig in och ens tar sig tid att läsa vad vi skriver.
Men in the end, vad spelar det egentligen för roll? Kommer det här påverka mitt liv om 10 år? Tror inte det va. Så därför kommer jag inte längre blogga för att jag känner mig tvungen, utan jag bloggar när jag känner för det. För jag tycker ju självklart att det är roligt! Annars skulle jag aldrig göra det. Ni får däremot väldigt gärna komma med tips på vad ni vill se mer av här. :)
/ F

a box of memories

Fy tusan vilken seg dag! Har pysslat med att plocka hallon, kolla till grannarnas kissar som jag sköter om och så har jag gjort en memorie-box. Full med nostalgi!
Barcabiljett, dalecarlia-armbandet, skolkort på massa söta ungar, dagbok från klassresan till grövelsjön när jag gick i sexan och massor med andra roliga minnen :)
/ F

lite sorg, vaxning, PLL och chocolate balls

Åh det var den sorgligaste matchen EVER! Det var jättejämnt men så tog Malung ledningen med 1-0 i andra halvlek. Då trodde jag att nu var det kört.
Men så kom dom till anfall och det såg verkligen verkligen ut som att bollen skulle gå in. Så gick den i stolpen! Och sekunden efter blåste domarn av matchen.
Hade inte varit mer än rättvist om dom hade fått kvittera där i sista sekunden, så otroligt synd!
Resten av kvällen har vi vaxat benen!!!! Har även en sjuktsnygg film på det som kanske dyker upp sen ;) Så har vi sett på Pretty Little Liars och gjort chokladbollar :)
/ F

/ F

Nu drar jag och kikar på när killarnar spelar match. Lycka till grabbar!
Meine tröjnumber :)

Definitely, maybe

Kollar just nu på Definitely Maybe, en av mina favoriter. Den är inget speciellt egentligen men den är ändå bra på sitt sätt haha. Jag vet inte riktigt varför jag har fastnat så för den.
But I love it!


/ C

sleepygirl_94

Klockan är visst halv 4.. Dags att gå och borsta tänderna kanske :)
Vart en cool kväll hos Victor! Själv vann man i Familjegeni =)!! hehe

Aja blir nog dåligt väder imorgon och vaxning av benen är ett måste haha fyfyy.
Godnatt!!!

/ C

Film-maraton vi planerar att ha:

  • Sagan om ringen
  • High school musical
  • Lejonkungen
  • Narnia
  • Star Wars (nääää vi skippar det vaaa)
  • Twilight
  • Pirates of the Caribbean
  • Shrek

Det kommer äga!!

Fotbollscup i Siljansnäs

Nu är jag hemma igen efter dagens cup! Barnen förlorade tyvärr alla matcher, men var verkligen superduktiga ändå! Så himla kul att se att trots att vi förlorade så håller dom humöret uppe och fortsätter kämpa :)
Nu är det bara hem å träna lite mer så är vi redo inför nästa cup som är om några veckor!
Vi ledare fick medaljer också, haha :D Äkta guld!

/ F

trainingsfreak

Att hoppa studsmatta är drygt.
Nu ska jag ut å cykla litegranna!! Lär ju träna. haha..

Haaaare!



/ C

Caroline

Carlineo Acroline Racoline Oracline Larocine Iracolne Narcolei Enicolar
Mitt namn kan stavas fel ser jag visst..
Godnatt.

plufs har jag att säga om denna bild :)


/ F

Iband måste man bryta ihop för att sedan komma igen.

Cyklade till Gopa nu en sväng på kvällen, träffade sthlms-släkten och tog lite kräftor. Men nu är jag hemma igen och måste sova!
Morgondagens match blev inställd så nu kan jag vara med barnen på deras fotbollscup istället :) Vilket innebär att klockan ringer sju imorgon!!
Kommer nog hem på eftermiddagen någon gång, får se om vi hörs då :)
Kram på er!

de e dagsss..

Dåså!! Tiden är inne.


blandat

Har varit på mopedsemester och det känns haha.
Passade på å köra lite Puch då det var år å dar sen jag körde sist men takterna sitter i! :)
Makaroner och köttbullar nu, sen packa till kvällen! Kräftfiske som gäller, ÄNTLIGEN en ursäkt för att få använda gummistövlar. hihhi


är så sugen igen!!



Gotta ride it smoother than a limousine.
inte för att hon sjunger så men jag tyckte de va nice hahaha.

/ C

random

Fatta coolt att bo i ett runt hus! Då kan det inte samlas nå damm i hörnen heller.
Dock kanske inte så jättepraktiskt alla gånger kanske.. Men ändå rätt ballt alltsååå :D
/ F

Ajabaja Fanny!

Ja det där med att jag skulle leva hårt och inte shoppa något spräckte jag visst redan idag.. oooops, hehe. Istället för att sitta och vänta på bussen i tjugo minuter tog vi en snabb sväng på stan :) Och jag hann göra av med 250 spänn..
Lite dåligt samvete så funderar faktiskt på att lämna tillbaka smyckesstället.
Jag menar, det var ju fint och så :) Men behöver jag det verkligen? Åh beslutsångest!
/ F

F(anny)E(llen)L(iv)!

Tjenamors! :)
Superkul att träffa Ellen och Liv igen! Även fast det inte blev så länge för Ellen var tvungen iväg å spela match. Men det var mysigt så länge det varade :)
Vi catchade upp lite och så bakade vi kladdis som vi serverade tillsammans med vaniljglass och hallon, mmmmmmm! Känner ni hur det vattnas i munnen? ;) haha
Sen gjorde jag nåt också som jag inte får göra...... Inlägg om det kommer senare!
Här får ni lite bilder från dagen! :)
Du får en puss om du diskar!
Och jag var duktig och diskade så jag fick en puss :D
Åt så vi fick ont i magen :)
Like you girls! ♥
/ F

carros hemliga kärlek

"- Det är bland det godaste som finns!!"
Många, eller de flesta jag frågat tycker att det är skitäckligt. Själv föredrar jag stekt smet, hehe.
Men Carro älskar pannkakssmet. tokigt:P

/ J

Kul Torsdag

PINSAMHETSTEST 11

Har du pojkvän/flickvän? - nej
Har du kramat någon 2011? - Ja 
Har du hatat någon 2011? - njaa hat är ett starkt ord, ingen jag känner då.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2011? - Jag vet faktiskt inte..
Är du kär nu? - inte kär men
I vem? -
Kan du vissla? - jaaaa
Har du en dildo? - nope
Äger du mer än 15 par string? - nä
Äger du en mascara? - haha ja
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - nej
Är du en fjortis? - ne
Är du emo? - ne
Är du brat? - ne
Gillar du vältränade killar? - inte för att de är vältränade isf.
Gillar du nörd-killar som pluggar? - klart =)
Gillar du tjejer? - javisst
Har du över 10 bhar? - aa
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - ja
Kan du köra skoter? - någorlunda ;)
Kan du leka apa? - ni skulle bara veta
Är du brunett? - japp
Har du haft svart hår/har du just nu? - nej
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - hahaha halva, fick lov att testa
Vad har du på dig för underkläder - trosor
Vet du vad oral/anal sex är? - ja 

SENASTE
Vem fick du sms av senast? - Jonathan
Vem skickade du sms till senast? - Arvid
Vem ringde dig senast? - mamma
Vem kramade du senast?- Hagge
Vad drack du senast? - vatten
Är du allergisk mot någoting? - ja
Är du sexmonster? hhahha
Pinsamma frågor för dig nu? - nedå störda är rätt ord

Namn: Maria Caroline
- Smeknamn: Carro
- Födelseplats: BB
- Ögonfärg: blågrågrön
- Hårfärg: brunett
- Längd: 158.5 cm
- Skostorlek: 35-37
- Vikt: olika men 50+
- Höger- eller vänsterhänt: Höger 
- Skor som du bar idag: Jag hant vart ut nå än.
- Rädsla: grodäckel
- Din första tanke när du vaknade imorse: Varför är jag så yr, är jag vaken nu?
- När somnade du: ehm halv 3 typ
- Pepsi eller Coca Cola: cola
- McDonalds, Max eller Frasse: max
- Singel- eller dubbeldejt: vaadå
- Adidas eller Nike: venne
- Choklad eller vanilj: choklad
- Svär du: neeeeeeeeee hihi
- Sjunger du: jovisst
- Duschar du varje dag: ne för lat haha
- Röker du: nej
- Tror du att du någonsin varit kär: ja
- Gillar du skolan: ibland
- Tror du på dej själv: rätt så
- Blir du åksjuk: i bil-bara i norge, karusell nej
- gillar du åska? gillar njaa
- Spelar du något instrument: bara för kul, gitarr och piano

Har du under den senaste månaden...

- Druckit alkohol: m
- Shoppat: nej! eller jo..
- Ätit en hel ask müsli: nej haha ask?
- Ätit sushi: näe
- Stått på scen: hmm näe
- Blivit dumpad: nej
- Skejtat: Nix
- Färgat håret: nej
- Stulit något: nej

Har du någonsin..
- Däckat eller varit jättefull: nej
- Blivit upptäckt under "akten": privat hah
- Blivit kallad hora: nej

I framtiden..
- Hur gammal vill du vara när du gifter dej: 27.5
- Namn på barn: Nelmih, Kire och Kasi
- Ditt drömbröllop: På hösten under ett vackert träd.
- Vad vill du helst bli när du blir vuxen: musikalartist

Antal
- Antal CD skivor du äger: många, som jag lyssnar på typ 3
- Antal tatueringar: null
- Antal gånger har du varit med i tidningen: jaadu, runt 10 kanske? eller mer?
- Antal saker du ångrar: de är väl ett antal.

Brukar du..
- Titta dej själv i spegeln? : Nej jag brukar blunda..?
- Gnälla: neeee hihi
- Skrika: inte så ofta som jag känner för det.
- Sova: ja
- Ha ångest: händer väl
- Skada dej själv med flit: nej.
- Vilja dö: Nej
- Drömma mardrömmar: ja
- Drömma sexdrömmar: hahaha ja
- Ta droger: Nej
- Klä dig i svart: aa men inte alltid
- Gå i skolan: japp (hehe händer att jag springer å hehe)
- Röka: Nej
- Ljuga: så lite som möjligt
- Hata folk: nej
- Lita på folk: beror på

När..
- Åt du senast: snart
- Läste du en bok senaste: typ en vecka sen
- Köpte du något senast: ungefär en å en halv vecka sen
- Svor du senast: vetint
- Sjöng du senast: igår eller ja, idag, inatt helt enkelt.
- Klagade du senast: nyss haha
- Är det sommarlov: ahaaa 10 grader varmt tjoho

Vem..
- Saknar du: Joel
- Vill du döda: ingen
- Rörde dej sist: pappa
- Vill du slå: ingen
- Vill du kittla: fanny
- vill du prata med: ingen drygt att prata hahahah
- Skrek du till sist: eh bra fråga
- Vill du vara som: Beyoncé
- Sårade dej senast: inget att skriva här
- Vill du bli galet full med: hahaha isak

Har du..
- För många vänner: tycker jag väl inte
- Tvångstankar: inte ofta
- Någon annan psysik sjukdom: haha folk säger så..
- Skadat någon: ja haha, inte allvarligt dock
- Färgat håret: nepp
- Brutit några ben: aa nyckelbenet, ramla ner från ett träd haha.
- Gjort bort dig rejält: hahah ja många gånger men de var väl så då
- Bra självförtroende: oftast

who's laughing now.



Den sätter sig på hjärnan iallafall..

summer's gone


Det är när väckarklockan ringer halv åtta på morgonen som man kommer ihåg vad det är man älskar så mycket med sommarlov och vad man hatar allra mest sen när skolan sätter igång efter lovet. Fyfan. Och vad är det för jäkla väder idag egentligen?
Knappt 12 grader och blåser iskallt. För bara några dagar sedan låg jag och solade
och badade, men nu känns det verkligen som att sommaren är över..
Det får mig att må så jäkla dåligt.
Aja slut på klagomål! Nu ska jag ta bussen och träffa min tjejer :)
Ni får ha en bra dag!
/ F

Godnatt!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen. Ska nämligen upp tidigt imorgon och in till Falun för att träffa dessa två saknade vänner från min klass :)
Kommer hem någon gång på eftermiddagen, hörs då!
/ F

Jag skulle kunna leva halva livet så här.

Inte en enda pryl har jag städat idag, men livet äger ändå!! Haha, när Fanny var hos mig i Måndags fick hon spunk för att det var så ostädat, lika pappa och Jonthe å kan jag tro när han var här igår, haha. Men jag stör mig inte på det och det är väl huvudsaken. Fast lär få rummet någorlunda städat tills jag ska till mamma. Annars får jag också krupp när jag kommer tillbaka =) hihi.

Jag var asduktig på att laga kyckling och ris idag!! Hahaha! Det vart supergott :)



2 år sen snart!

/ C


Förlust

Tjaaa, matchen gick väl inte sådär jättebra. Vi spelade inte så bra alla gånger och dom var helt enkelt bättre än oss. Men så kan det vara!
Trött på att vissa människor bara ska visa saker från den bra sidan jämt.
Ibland går det dåligt, that's it! Det är inte mer än mänskligt.
Mina muskler i vaderna krampade titt som tätt under i princip hela matchen också, så det var ju lite smådrygt.. Men nu tar vi nya tag, match på lördag igen!
Nu blir det duschen och sen ska jag nog be mamma massera mina vader, sköööönt :)
/ F

Jennifer Hudson

Här sitter jag framför speglarna i pappas rum och försöker tänka ut danser. Njuter av denna extra regniga dag och tar det så lugnt som de bara går. Hoppas nästa dag blir likadan. Imorse när jag bara tog de lugnt framför tvn var Jennifer Hudson med på varenda kanal kändes det som. Haha, så här är dagens artist.




nu lite kyckling och riiiiis!!

/ C

i can't swim on my own


lovelylove.

Kollar på en asmysig film just nu, haha.
Det är väl egentligen mat, städning och träning som står på schemat idag! Känns nice. Antagligen blir det väl inte som planerat, det brukar aldrig bli så haha. Sätter väl igång med mat så länge :)
Klä på mig kanske vore en bra idé också.. Haha Hörs senare!! :)

/ C

Greece

Jag och Carro har börjat smida planer om att åka utomlands nästa höst när vi både fyllt 18. Så nu ska vi leva hårt och spara massa pengar så det verkligen blir av! No more shopping!
Kikat runt lite och blivit helt uppslukad av tanken, vill bara åka nu nu NUUU!
Ligga vid havet och bara njuta av livet med underbart sällskap. Så himla sugen på Grekland, medan Carro dör för Italien. Något ställe ni besökt som ni rekommenderar? :)

/ F

13.38 (fan hann inte..)

Klockan är halv två, jag har precis ätit frukost och nu kröp jag ner under täcket igen i min underbart sköna säng :) haha. Man blir så seg när det är dåligt väder ute.
Snart blir det iallafall våffel-lunch hos mormor och sen match ikväll!
/ F

fotbollfotbollfotboll

Spenderat kvällen på fotbollsplan!
Första träningen efter uppehållet med mina fotbollsbarn, så himla duktiga :)
Dom ska på cup i helgen, så vi får hålla tummarna! Dock missar jag den för jag har själv match. Mycket synd! Sen när deras träning var slut hade jag själv träning. Superkul övningar!
Nu taggar vi match imorn brudaaaar!!


Åh Dalecarlia 2008. Det va tider det!

/ F

Spotify-list

Precis gjort en spellista inför Globen som jag just nu sitter och taggar.
Here you have it, ifall ni skulle vilja lyssna. RIHANNA!!!
Har inte riktigt fattat än att vi faktiskt ska se denna stora, otroliga kvinnan LIVE!
Är det någon av er som ska dit förresten? :)
/ F

cäru goes bloging

Cykel, spel och hårsnoddar. Presentkort, hårnålar och mobiler. Underbar mat, tårta och härligt sällskap, det är vad jag fick på min födelsedag :) Det känns som jag sa till Arvid asballt att vara 17 nu!
Haha. Håller på just nu att kolla danser och planera hösten. Eftersom vi nu kommer dansa 5 gånger i veckan i skolan så tänker jag gå max en dans på fritiden. Jazz låter mest lovande men det är på Tisdagar så det funkar inte, så ska prova på Disco den här terminen tänkte jag! och såklart på Dansa i Falun så är det på Söndagar när jag också tränar barn. Funkar inte.. Så ska prova på RG's vilket då kommer bli Fredagseftermiddagar, lagom tid så man hinner hem och göra skojiga saker på kvällen om man så vill! Får se när det närmar sig lite mera!

och som Fanny skrev tidigare är det Emilias födelsedag idag och Jag hoppas hon får en superduperunderbar dag!! Puss på dig sötan!



/ C

Rebecca&Fiona till Granny!

FAN VA FETT!!! Eftersom det var sånt sjukt kaos när dom var på P&L missade jag dom då, men nu kommer dom till Dalarna igen! Till gratisfestivalen Granny Goes Street i Falun :) WEHÅÅÅÅÅÅ!! / F

GRATTIS EMILIA!!

Och idag säger vi grattis till världens bästa emilia/millan/millis/miley/mackemilia som fyller 16 år!! Hoppas din födelsedag blir superduperbäst! Du är den knasigaste jag känner :) <3
/ F

HAPPY BIRTHDAY DEAR CÄRÅHLAJN!

Tjenamors!
Blev en natt hos Carro :) Men nu är jag hemma igen!
Vi firade hennes födelsedag igår med att först baka en assnygg tårta!! Sen åt vi den :) haha
På kvällen blev det middag på Tzatziki som födelsedagsbarnet bestämt.
Typ favvomaten asså! <3 Sen kom det lite people hem till gula huset, och vi åt lite mer tårta haha och spelade Carros nya spel :)
Hoppas du hade en bra dag vännen! <3
Rosa grädde, cooolt!
Bakar'N!
Kladda på grädde och chokladsås :)
Världens snyggaste tårta!
Presentöppning! Inslaget i julpapper och en julkartong :)
Ett halsband av mig :) Angels exist, you are one of them


Uppåner :)
Tårt-ätning!!!
Birthdaykid @Tzatziki :)
<3 <3 <3
/ F

Fy farao!

Hur mysigt är det inte att ligga kvar i sängen på morgonen och vakna till en gammal barnfilm?
Lotta på Bråkmakargatan var det idag :)
Älskar alla Astrid Lindgren filmer och det är sån nostalgi att kolla på dom nu! Eftersom jag, som många andra, växt upp till dom :)
När vi var i Stockholm på Junibacken så åkte vi Sagotåget och det var verkligen hur mysigt som helst! Ville inte att det skulle ta slut, haha.
Man får åka runt och besöka miniatyrer av många av Astrids berättelser medan hon själv under resan berättar om dom som ur en saga. Bara den där rösten väcker minnen från när man var liten och man känner sig så trygg.
Så det rekommenderar jag verkligen att göra, oavsett ålder! :)
/ F

special for you my dearest friend

FÖÖÖÖÖÖÖÖR, IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR CAROLINES FÖDELSEDAG!
HURRA HURRA HURRAAAAAA!
Min andra hälft, nu är du äntligen lika gammal som mig :)
Ska se till att göra din dag superduperbra!
Jag älskar dig. <3
/ F

Mina sista timmar.

Min sista dag som 16 år har jag sett en otroligt bra film och kollat på kanonniceiga Pretty Little Liars, Ätit både lasagne och popcorn, samtidigt som underbart regn har öst ner utanför fönstret. Ja, jag tycker om regn, nej jag älskar regn. Oftast. Haha.
Det där städade rummet som jag pratade om förut, deeeeee blir nog inte så städat som jag hade tänkt mig. Har försökt att städa men det ser bara värre ut! Fast jag tycker att det äger! Hittade galet mycket grejer som jag har lagt i en låda och gjort till en box of memories. Saker som fick mig att fälla en tår eller två. 
Nu ska jag fortsätta att städa, och eventuellt byta proffebild på facebook, eftersom jag råkade säga det till Jonathan Fakt. Hehe. 
HEJDÅÅ!!

/ C


EGO's


Mini-spa

Ägnat kvällen åt veckans avsnitt av Pretty Little Liars och så har jag haft lite spa för mamma, som en sen födelsedagspresent :) Så nu är hennes ögonbryn noppade, ögonfransar färgade och så fick hon massage :)

Rekommenderar verkligen att färga ögonfransarna! Speciellt under sommaren (dock är den ju påväg att ta slut..) när man kanske badar mycket :) Och dessutom orkar man ju inte sminka sig varje dag. Då känns det iallafall fräsch att alltid ha färgade fransar dygnet runt!
En sån här förpackning räcker till många tillfällen och kostar under 100-lappen om jag inte minns helt fel.
/ F

Harry Potter and the deathly hallows part 2

Åh, filmen var helt underbar! Så bra den bara gick att bli. Rakt igenom. Från början till slut.
Och tänk, nu är det slut för alltid..
/ F

bioooo

Gårdagen var nice! Lurade ut en stackars liten pojke ut i mörka skogen också haha :D
Men till slut fann vi varandra! Han skjutsade hem oss och sen blev det lite datahäng och massage hos mig.
Men vet ni vad! Nu ska jag och Carro brumma iväg till Falun, för vi ska se Harry Potter :D :D Slutet är nära nu.. Frågan är vad vi sen ska pyssla med? Star Wars-maraton kanske! Haha nää. Vi hittar nog på nå skoj :)
/ F

hos wenkarn

Vi är hos Isak. Yeah. Livet äger :) / F
Livet äger :) Yeah. Vi är hos ISaK. / C
Dagens citat: "BITS LOPPOR PÅ TÄND STIFT?" - Fanny / I

rogåkning på olika vis :)

Halloj :)
Varit en toppendag! Började med att åka vattenskidor. isak började och åkta galant :) Sen blev det Millans tur och hon kom upp på första försöket och ramla inte en enda gång och satte därmed en stor press på mig och Caroline.
Sen blev det min tur... Och ja det gick väl inte riktigt lika bra, hehe. Blev arg men vägra ge upp, envis som jag är.. Men till slut kom jag upp :D (efter ex antal försök, tänker inte roa er med att berätta hur många)
Sen fick vi för oss att vi skulle simma från delfinbryggan ut till Killingen, dvs drygt en kilometer!!!!!! Och jag va skiträdd hela tiden att det skulle komma en orm, men vi fixa det! :D Grymt hörrni! Sen åkte vi lite ring också :)
/ F

/ C

drar väl till fanny då!


det var en gång en liten fågel

Tror ni inte katthelvetet kom in med en fågel precis när jag skulle till å laga mat. Ringde mamma i ren panik och fråga vad jag skulle göra, haha. Stackarn levde ju också och låg där på golvet och flämtade medan katten kasta runt med den. Till slut fick jag iallafall tag på fågeln och bar ut den och sen tog jag krocketklubban och gjorde slut på det stackars livet. Fan nästan så jag börja gråta ju för jag var tvungen att göra det :( Men hur jävla äckligt var det inte när inälvorna spruta ut sen då?????
Jävla katten fick sig en rejäl utskällning iallafall! Men ojoj nu måste jag göra mat för snart ska vi som sagt ut och åka båååt :)
Stygg kisse!! Fast där var du liten och söt :)

/ F

båååååååt

Dagen bjuder på båtåkning, så så är det!! :)


dreggeldreggel

Orgasm från 1.56 till 2.10. ALLVARLIGT JAG DÖÖÖÖÖR!!!!!!!!!!!!!!


Är hos kockjohan

Är hos Johan och lyssnar på Bieber, fifa och NHL kväll jao!!! Snart blir det Justin filmen hahaha men dom vet inget ännu :D hihi De ska bli skojibloji
/ C & F

/ F

Nu blir det grillad kyckling, mummaaaaa =)
Och sen Sågmyra för film och lite sånt dära!

.


mintgrön


Favvis-lacket just nu!

/ F


benedicte dress

Här har ni min underbara klänning till bröllopet. Så enkel men ändå vacker
och dessutom superskön! I love it!


rexxii

Bara för att jag sa att jag skulle lägga upp dom här bilderna. Nu insåg jag dock att dom egentligen var för snygga för att visas..








/ F

ett tidigt godnatt

Spenderat kvällen med att äta b&j (bara för att lindra min hals, endast därför!)
och så fick jag äran tillsammans med hela min familj att se på när Maggie öppnade sitt paket. Och i där låg en rosa dildo! Haha som min bror hade köpt. Hade ju varit måttligt kul att vara med när han köpte den ;) Stort grattis till dig på din 20-årsdag också! :)

Nu tänkte jag faktiskt redan sätta igång en film och gå och lägga mig. Så himla trött och hoppas på att massa sömn kan göra mig helt frisk.
Imorgon kanske det blir att åka båt!



/ F


dagens


Snygg jumpsuit eller vad säger ni? :D
Kan dock avslöja att detta var före jag började måla, nu är jag inte riktigt lika ren ;)

/ F

snygg tjej hej!

Är fortfarande hos mormor :) Men nu är det då färdigmålat för idag!
Har färg lite här och där på kroppen nu, hehe.
För övrigt så är jag jättesugen på en kebabrulle!






/ F


@mormors plaace

Jajamen, som rubriken säger så är jag hemma hos mormor!
Skulle hit och måla men nä då va tydligen morfar tvungen att åka in till falun och köpa nya fönsterbrädor för dom andra var så gamla.
Har fått nå skit i halsen också, så vettetusan hur det blir med träning ikväll alltså..
Haha åh vilket meningslöst inlägg det här blev :) Bäst jag avslutar detta omedelbart och letar på nåt att äta istället.
Hittade några bilder på datorn från här om dan när vi jobbade :)





TUT TUUUUUUT!!

/ F

TAGGAR RIHANNAAA!!

nanana, come on!!

VIII SKA SE RIHANNA!!!!! WEEEEEEY!!



/ C & F


ploffsy

Varmt!!!!!
Ska nog ut och sola. Eller ska jag åka till husvagnen?? Hmm..
Fast juste! Först måste jag fixa musiken till gympan!! Men allra först äter jag nog frukost ;)

/ C

me + you

Nu har pojkarna och Carro farit hemåt på sina mopeder :)
Vi tog först en sväng till Korsvägen, åt pizza/pommes och köpte Ben&Jerry's :D
Sen åkte vi hem till mig och käkade glass medan vi snabbkollade på Justin filmen (hihih, dräggeldrääääggel) och såg 7de Harry Potter :)
Så nu äre bara sista filmen kvar som väntar på bioduken! Spännandeeee!!

Men före allt detta så var jag och Carro iväg och badade en sväng :)
Bilder får ni visst vänta med till imorgon för mamma har min dator och den här vägrar sammarbeta med mig och dessutom vill se på Trassel nu!
4e gången gillt ;) Somnar ju hela tiden, hehe.


Ni får en gammal snygg bild så länge :D Fanny typ 14 år? haha
Pusspåer!

/ F


fans

Nu är jag hemma hos Fanny, hon och hennes mamma har gett gräset en ny frisyr.
Jag var ut på en springrunda tillslut ändå och det var skönt!
Vi ska nog snart iväg och bada eller något liknande, kvällen bjuder nog troligtvis på film, men med vem och vilken film är inte klart ännu! Haha :)

Sitter nu och lyssnar på Bieber tillsammans hahah love.

/ C


Boston - Augustana




Du bad mig ta kärlek lätt som en vind.

Ett leende och jag blir som förstenad.
Min hjärna slutar funka.
Jag skulle kunna stå där i timmar och bara le tillbaka mot dig.
Där står jag som ett fån och vill bara försvinna, fast allt jag vill är att stanna kvar.
Jag blir rädd, generad, förtvivlad och lycklig på samma gång.
Du är min största svaghet.


3 Augusti

Godmorgon :) Jag är uppe tidigt idag!
Jag vet int nå vad jag ska göra idag, men någonting kul borde man kunna hitta på :) Det drygaste just nu är att jag har ont i halsen, som vanligt, annars hade jag varit ute och sprungit nu. 2½ vecka kvar av det bästa i livet. Gäller att köra hårt nu alltså!! Hinna med att skratta och hinna med att slappna av.

Rebecca Black - my moment.

(ingen kommentar..)

/ C


vardagslyx

Hoppade duschen och tog ett tvåtimmars-bad istället! Levande ljus, chillipilli-playlist, hårinpackning, ansiktsmask, noppade ögonbrynen och filade fossingarna. Så nu känner jag mig verkligen superfräsch!
Så himla skönt att ta hand om sig själv lite, det borde alla ta sig tid till!
Tänkte fortsätta kvällen med att skära upp lite melon och sen dra igång en film.
Ni får sova så gott :) Nattinatti!



/ F


Såhär ser jag ut när..

jag är svettig! Passade på att köra lite styrka här hemma också efter fotbollsträningen :)
Kanske ska göra en träningsvideo någon gång också.. Eller vad säger ni om det?
Haha åh herregud! Det vore nåt ;)
Nej nu ska jag in i duschen! Puss och hej :)



/ F


tisdag

 
Tjeena! Har jobbat idag också så är helt slut. Men nu är vi nästan klara :)
Nu ska jag svänga om och dra till plan för fotbollsträning! Får se vad som händer sen ikväll, är ju Classic Car Week i Rättvik :) Någon av er som ska dit under veckan?

/ F

halloj

Här i Gopa ligger jag och solar, idag fyller pappa år :-) grattis!! / C

life's like this: you fall and you crawl and you break and you take what you get and you turn it into

Lyssnar på Avril Lavigne och skriver. Tänk att det är så mycket lättare att formulera meningar i huvudet än att få ner dom på papper. Men nu får det räcka med skrivandet för idag.
Ska lägga mig och se på Trassel. Skulle ju se den igår men alla tre slocknade nästan på en gång haha. Men filmen verkade iaf superduperbra :) Måns Zelmerlöw gör ju rösten till en utav huvudrollen, alltid något ;)
Men nej nu måste jag sluta skriva och hoppa i säng! Hörs imorgon :)


/ F

KNURP


Saknar det här så himla mycket just nu. Sommaren 2009. Vi två och en väldigt saknad vän.

lite cashflow lite ångest

Hej :) Stått på ett tak idag och jobbat och slitit. Pengarnarullarinsomdetskadetgårbranu.
Hett var det! Skönt :) Körde lite bil också, utan att någon satt bredvid hihi.

Helt plötsligt blev det Augusti också och bara tre veckor återstår av detta sommarlov. Det går så fort, för fort. Gäller verkligen att ta vara på dessa dagar, så man orkar sitta instängd i ett grått klassrum resten av året och se hur det bara bli mörkare och mörkare ute.
Nej usch, nu blev man ju nästan deprimerad! Haha, än är det då iallafall sommar :)
Hört att det ska bli finväder i veckan, så se till att njuuuuta :)


Bild från förra sommaren på människor jag spenderat mycket tid med de senaste dagarna :)

/ F


At Isaks partyhouse

Hallå!
Denna kväll har utspelat sig här ute i skogen!! Vi har badat och bastat och myst. Sedan vandrade vi hemåt mot Isaks partystuga och kollade på Justin Bieber filmen och grabbarna ÄLSKADE den!!! (jag och fanny med.. hehe)
Nu är det dags för att kolla på Trassel (min favourite<3333) Sen ska vi mopedera hemåt i gryningen med solen stekande i nacken lovely love pussåhej
/ C

RSS 2.0