myyys

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med mami framför idol och smaska på lite godis som jag fick av mina fotbollsbarn på avslutningen förra helgen! :)

/ F

kalasfin


HIPP HIPP HURRAAA

säger vi ida' till min lillasyster på hennes födelseda'
tjohooo, nu ska det ätas tårta!

N i c e !

Bortsett från att det va otroligt segt på jobbet idag så har jag haft en kanondag!
Jag och mami lunchade som sagt på Chinathai. Supergod mat och en trevlig och mysig stund :) Sen efter jobbet lurade Carro med mig till Hbo. Missade idol för att se på en teater som teater-3orna hade. Och det var verkligen sååå värt! (Ibland måste man verkligen göra annat än bara sitta hemma och häcka!) Teatern va verkligen suuuuuuuperbra! Oförutsägbar och den fick verkligen en att tänka till... Och sen är dom ju dessutom så grymt duktiga!
Så just nu känns livet nice alltså.

Dagens lunch i underbart solsken!

/ F

indiansommar

Vilket fantastiskt väder vi har i Falun idag! Ska ta bilen till Falun nu och
bjuda mamma på lunch på Chinathai :)
Sen till jobbet, går eftermiddag idag också. Puss!

/ F

/ C

Ikväll hejar jag på Olle och André! Hehehhee..


weii

Idag blev det ingen dans för mig, är helt slut i kroppen, måste vila upp mig så jag kan köra hårt senare igen! Jag har inte ens pluggat.. Dåligt gjort av mig. Imorgon ska jag försöka se till att få sånt gjort. Så jag slipper offra min helg igen.. hehe. ;) Men det har varit skönt att ha en kväll ledig, absolut! :) Imorgon är en riktig teoretisk skoldag, historia, religion, matte och engelska. Det blir nog bra det :)

Imorgon kanske jag hinner gå och kika på mitt individuella val också.. Har massage nästa period, men skulle vilja ha något annat hellre. Så jag ska kolla om det finns något annat lite intressantare att läsa :) Annars så var det inte hela världen om jag får lov att gå den kursen ändå ;)

Går och lägger mig strax så jag vaknar utvilad haha ;)
PUSSS.

/ C

Praktikant =)

Hej på er :)
Skönt med lite sovmorgon idag! Jag ska jobba eftermiddag så går 14-19. Vilket nog blir kanon! Det är ju lite småsegt på dagarna eftersom det inte är så många som tränar då. Packar med träningskläder också ifall jag hoppar med på nått pass. Spinning och box står på schemat idag! Men nu ska jag måla naglarna, haha. Ha en bra dag hörrni!

Min namnskylt och passerkort, snyggt va? ;)

/ F

life and stuff

Ofta i livet händer det att man stöter på problem, vissa större än andra. Och ibland kan ens vilja styra en så otroligt långt och få en att göra saker man aldrig kunnat föreställa sig.
Men till slut kommer man till en punkt då man inser att det gått för långt, att det här måste få ett slut. Men trots att man vet hur fel det är, är det ändå så svårt att stå emot frestelsen. Det gäller verkligen att lyssna till sina goda vänners råd och ta till sig när dom säger allt det där du egentligen redan vet om men valt att blunda för.
Så nu har jag bestämt mig, jag måste göra slut på det här. Vi är fanemej vidriga du och jag.
För är det ens värt det, in the end? Nej, det är det inte.
Men det är fan inte lätt.

/ F

En gammal goding


fannykanin

Har varit och hurtat nu på kvällen, precis tagit en dusch och nu sitter jag
och tuggar på en morot (?) Inte jättegott kanske men det funkar ;)

spell it out

Det var väldigt skönt att bara få komma till något nytt ställe och se nya saker, sätta sig in i nya tankar och vad som ibland kändes som ett nytt liv. Jag tyckte personligen att vissa bitar av Uppsala var så sjukt mysiga. Kanske ska dit och plugga efter gymnasiet?? Haha. Nej men det har varit en rolig men väldigt lång helg, nu när vi åkte hem sa vi hela tiden "veckan" men kom på oss själva, "nej just de, dessa 2 dagar" haha.

Jag har duschat, borstat tänderna och skickat in min psykologi uppgift. Känns riktigt skönt! Sitter just nu i sängen och lyssnar på Gavin DeGraws nya album. Han är en som man aldrig tröttnar på. Ska fundera över vad jag ska ha för kläder på mig imorgon, sen ska jag släcka ner och sova.


Det är inte alltid som det ser ut..

/ C

Söndagsmys

Nu har jag dammat hela rummet, dammsugit, gjort rent speglar och fönstrena och så har jag fixat och donat lite med annat. Så nu ska jag krypa ner i soffan med en ben&jerry's strawberry cheesecake och se på true talent :) SÅÅ VÄRD DET!



/ F

today i don't feel like doing anything, i just wanna lay in my bed

Precis så känner jag just nu! Har mensvärk som gör en illamående och är allmänt trött och seg. Men rummet behövs verkligen städas. Jag får typ krupp om det är ostädat och i vanliga fall brukar jag faktiskt tycka att det är kul(?) att städa. Men inte idag..
Men jag lär väl ta tag idet, så kan jag belöna mig sen med att slänga mig på sängen och se en film. I ett välstädat rum!
Då var det bara att sätta igång då.. Med lite musik ska nog det här gå bra ändå!

Jag vill ha sommar, ligga på en brygga, känna solens strålar mot kroppen,
bara njuta av livet och vara bruuuuun! Bara ungefär 8 månader kvar..

/ F

mackemilia

Sådär, nu har Emilia åkt så jag har tid att slänga in ett litet inlägg!
Vi hade iallafall en kanonmysig kväll igår :) Spelade kort, käkade ben&jerry's, girltalkade och kollade på film. Vi såg Friends with benefits men dock somna vi väl ganska på en gång hehe, så jag fundera på att kika klart på den nu :)
Sen senare idag ska jag kolla på grabbarnas absolut sista hemmamatch i världshistorien! Det här får man bara inte missa. Fast det gör Carro..


Du är så himla bra min vän! ♥

/ F

Full fart

Nu ska jag iväg på fotbollsavslutning med mina barn :) Sen direkt in till Falun och kika på IBF damer. Och ikväll blir det 110% myskväll med Emilia. Ni får ha en kanondag! Puss

/ F

carro äger

Klockan är för mig ställd på 04.50, tjiho.
Ska till Uppsala på Fristående kurs, jag både tror och hoppas på en superduper helg! Så ingen bloggning från mig alltså :) Hoppas ni hare nice!! Nattinatti!

/ F

Nu drar jag ut på äventyr :) Hoppas på en mycket braaa kväll!
Hoppas ni också får det toppen :) Ciao!

Freeeeedag!

It's friday people!!! Och jag har en sån grym fredagskänsla!!
Körde ett grymt gym-pass före jag lämnade jobbet, som idag gick superduper och jag trivs verkligen så himla bra :) Dansade sen in i duschen här hemma och sjöng för full hals, haha! Fett ppp! Och eftersom det som sagt är fredag idag (=helg) OCH jag har tränat, så unnade jag mig 10 gram (haha) mjöklchoklad som legat på rummet och väntat på mig.
Och mmmmm va gott det smakade!

Dock saknar jag den här bruttan!

/ F

slut tjej

Hmmm, tycker bloggen känns lite småseg, eller så är det bara jag.. hehe. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag menar, hur kul är det för er att veta att jag spenderar min dagar på Actic och typ umgås med pensisar (läs ordet noga nu så ni inte misstolkar!) Dom är bra goa iallafall haha :) Men bra, då fick ni veta det! Suveränt hörrni.
Morgondagen ser ut som så att jag ska presentera min planering över öppet hus-veckan jag har huvudansvaret över, och så har jag ett lunchmöte inbokat med mina kollegor :)
Vänta nu, nu måste vi pausa lite. Läs meningen igen, hör ni hur vuxen jag låter!!! :D Kulva? haha. Nej vet ni va, nu ska inte jag uppehålla er nå mer utan lägga mig och se på OC :)
Godnatt!

Bjussar på den! haha herregu

/ F

13 timmar

Kom precis på vad lite tid jag spenderar hemma.. Onsdagar som denna går bussen klockan 8 till skolan härifrån, jag slutar 5 i halv 5 och sen börjar dansen halv 7 så jag hinner inte hem emellan. Sen är dansen slut klockan 8 då får jag vänta på bussen till 20 i 9 sen e jag hemma typ 10 över 9.. 13 jäkla timmar!! Fast idag hade jag tur att mammsen ville hämta mig och Kajsibajsi =) Så det blev en halvtimme mindre haha. Men ändå, helt sjukt 13 timmar av dygnets 24.. Sen sover jag ju nästan lika länge.. Haha, kul liv :) Nu vet ni det!

/ C

OC

Är så extremt uttråkad att jag ger mig ut på djupt vatten.. Och startar OC-maraton!
Vilket brukar resultera i seeeena nätter. Är rätt beroendeframkallande och när jag hade maraton förut var OC i princip det enda jag tänkte på och jag drömde till och med om det!! haha. Helt klart en av mina favoritserier :) NU kÖR VI!



/ F

Mmmmm

Kände mig lite friskare idag så jag passade på att träna en sväng! (På arbetstid och allt, fint det!) Och det var verkligen heelt underbart att träna! Körde lite övningar på en balansboll i slutet och det gjorde mig så himla lugn att jag kände mig som en annan människa efter, haha :) Mmmmmmm.

Har även nu i flera veckors tid tänkt att jag ska dra ner lite på alla onyttigheter jag stoppar i mig. Försöka begränsa mig till helgerna, blir mer njutning då ;) Men alltså jaa.. det går fan riktigt jäkla dåligt! Tänker hela tiden att ääh jag börjar nästa vecka med det osv. Men nu idag tänkte jag att nu ska det bannemej bli ändring!
Från och med NU är nyttigheter bara tillåtet på helger eller dagar då jag tränat och gjort mig förtjänt av det! Punkt. Inte speciellt hårda regler kanske, men räcker gott och väl för mig ;)
Men visste ni förresten att jag haft godisuppehåll i ett helt år förut ;) Den ni!
/ F

You don't know a thing about me

Praktiken rullar på. Har börjat planera en öppet hus-vecka som jag ska hålla i :) Ska bli spännande! Vi gjorde även ett träningspass till mig idag så jag kan köra hårt emellanåt eftersom det inte är så där väldans mycket att göra.. Men helt okej att få träna gratis hur mycket jag vill! Men nu ska jag skala potatis hehe. Lyssna på den här låten vettja :)



/ F

äventyr.

Igår när jag skulle gå till bussen för jag skulle på hurtis så gick jag väl som vanligt tänkte inte nå mer på det, hoppades att bussen inte var alltför sen så jag fick stå och vänta länge, men inte heller för tidig för då hade jag fått springa.. När jag kommer fram till busshållsplatsen ser jag någonting och jag hinner tänka: "Nämen det ser ut som en häst, undrar vad den gör här helt själv." Sen kommer jag på mig själv, "herregud det där är ingen häst det är en älg. Vad ska jag ta mig till??" Den var inte långt bort heller, ca 5 meter ungefär, det tar den ju på tre steg haha, och den hade ju redan sett mig, så jag tvärvänder och går tillbaka den väg jag kom ifrån. Hoppas att den inte anfaller mig bakifrån, livrädd går jag där och tänker att jag inte kan vända mig om för att se om den börjar springa eller inte.. Den har attackerat en av mina grannar för inte så länge sen och jag tänkte för mig själv att nu är min tid kommen.. Vad ska jag göra om den börjar springa? Ska jag kuta in i deras hus och smälla igen dörren efter mig? Jo, så gör jag isåfall. Jag ringer pappa samtadigt som jag går raskt hemåt. Hör bussen komma och åker förbi. Nu såg jag inte älgen längre och det gjorde nog inte bussen heller.  Pappa skjutsade mig till gympan sen iallafall och vi åkte då förbi där och kollade, då såg vi att det var ju 2 stycken.. Hehe, en var inne på den där gården jag skulle kuta in till och käka äpplen.. Haha det såg så fult ut för den stog precis vid busshållsplatsen som att han väntade på bussen..

Hurtisen gick bra sen och det var riktigt skoj!
Det var min Måndagskväll och jag tror även min nya fobi..

inte min bild.

/ C


måndagsmys

Medan Carro hurtar och har skoj ska jag nu bänka mig framför tvn med min snoriga näsa
och se på idol och äta detta! Livet är bra orättvist ibland alltså...



/ F

Dag 1 på min praktik

Då var första dagen avklarad! Är på Actic, gymmet på Lugnet i Falun.
Drömde i natt att jag kom försent och glömde matlådan hemma haha, men i verkligheten kom jag 45 min för tidigt och åt min mat tyst för mig själv i Lugnets personalrum.
Haha tjena vuxenlivet! Har inte gjort så mycket idag utan mest kikat runt, men det känns som att det här kommer bli kanon! Drygt bara att jag fortfarande är lite halvkrasslig för man blir ju så jääkla träningssugen när man går runt där bland alla maskiner. Kunde inte hålla mig helt idag utan hoppade upp på löpbandet medans jag dammade av maskinen och så dansade jag runt lite till musiken med dammvippan i högsta hugg haha!


Förresten! 2 av 3 rätt till Carro! Jag ska inte på hurtis ikväll :( Men jag har haft det toppen på praktiken, och ingen huvudvärk än så länge ;)

/ F

lifeline

Hade en lektion på 2 timmar, och bussresa på samma tid, känns värt alltså! Men jag är så otroligt tacksam över att jag hann med bussen!! Annars hade jag fått lov att stanna kvar på stan i typ en timmne till innan jag kunde tagit någon buss hem.... Somsagt TACK gode gud att jag hann med bussen. Det gjorde min dag!
Har varit hemma en stund och börjat på Psykologi uppgiften och hunnit skriva ungefär en sida snart. Berömmer mig själv för det samtidigt som jag fortsätter jobba på :)

Ikväll är det hurtgympa!! =)
skojsiskojsi. Har en känsla av att Fanny inte kommer vara där ikväll pga hennes förkylning. Hon har varit på sin första dag på praktiken idag! Kan tänka mig att hon har haft det toppen men kommer hem med huvudvärk :D haha. Får se hur mycket som stämmer sen dåå hihi.

/ C

There's a stranger in the bed.


hahahahaha

There's a stranger in the bed.


hahahahaha

homhom

Imorgon är det Söndag, vilket i mitt liv betyder Pretty little liars, läxor och gymnastik.
Säger godnatt till världen medan jag räknar alla stjärnor i skyn. Sorgset nog kommer jag bara till 5, sen ser jag inga fler. Hoppas Greta,Kajsa,RebeccaochSofia har det underbart på Lars konsert där nere, inte nå avundsjuk nej.. Vi får klara oss med spotify.. Godnatt

/ C

söta ungar

Vaknade imorse och kände mig lite bättre, så jag blev med till Sundborn på cupen :)
Och det gick galant! Tjejerna var grymma och vann två av tre matcher :)
Vi hade även lite mys med massage-cirkel och gruppkramar, girlpower weeey! haha
Känns kanon att avsluta med en sån här dag :)

Världens bästa fotbollstjejer tillsammans med sina stolta tränare! :)

/ F

GRATTIS!!!!!

Idag är en väldigt stor dag.

Killarna har vunnit sin första fotbollsmatch !*
Jag och Fanny är så stolta och vi är otroligt glada för deras skull, dessa 3 poäng har varit värda att vänta på! WE love YOU grabbs.



*=på walkover från de andra. den första vinsten på hela två år!

/ C

Föreläsningen gick verkligen upp till mina förväntningar. Den var helt underbar, satt där med tårar i ögonen och ett leende på läpparna. Fick verkligen abstinens till att se denna film igen.


elefantfreak

Har kollat på Water for Elephants med mamii nyss. Alltså den är så underbart hemskt bra. Grinar som en tok!!

tänker göra lite matte och sen sova, imorgon ska jag på föreläsning i Borlänge. Han som har hand om Glada Hudik-teatern ska vi lyssna på och det tror jag blir riktigt intressant!

/ C

shoot me

Mår inte direkt på topp om man säger så! Åkt på nån satans förkyldning :( Åh, har verkligen inte tid att vara sjuk! Ska på fotbollscup med tjejerna imorn och på måndag ska jag ut på praktik. Så nej, måste se till att friska till och det är nu!

Spenderat kvällen i Gopa. Käkat finmiddag, kikat på bilder/filmer från Pappa & Bellas bröllopsresa i Egypten! Och så fick vi lite presenter också hihi :) En sjal och nån kamelmjölk-ansiktsmask? Haha är säkert nice!

Men nej nu ska jag dricka lite Echinacea och gå och lägga mig, får hålla tummarna att jag mår bättre imorn!

/ F

Så mycket kärlek!


Time may change me, but I can't change time.

Idag har jag varit och tränat RM, det gick sådär, jag är verkligen helt slut efter allt detta slit både i skolan och efter. Vi har kommit lite längre med friståendet (dansen inom Gymnastik) så det är ju bra. Har inte haft tid att sno ihop något och kommer inte ha tid till nästa träning heller.
Nu har jag läxa i precis varenda ämne förutom Svenska och det är ju kul.. Eller?

Ska packa ihop allt inför imorgon och äta lite delikatessyoghurt - mums. Sen ska jag nog gå och lägga mig och läsa om det jag har läst om Grekerna under antiken, eftersom jag inte kommer ihåg ett skvatt.. Haha. Jäkla årtal hit och dit. Imorgon blir en Fredagsläxemysdag igen...
Tror jag ska baka en tårta till mig själv imorgon eller nåt. Det skulle vara gott!



/ C

Avslut på något fantastiskt.

Säsongen kunde inte slutat bättre! (Förutom en liten grej) men just nu orkar jag inte bry mig, för vi gjorde en kanonmatch! Bästa matchen på hela säsongen och laget är verkligen världens bästa! Vi har sån grym gemenskap och det blev sån stämning efter matchen. Avtackade Monika som gjorde sin sista match efter att ha spelat i 35 år. Beundransvärt!
Matchen slutade förresten med 7-0 och jag gjorde även ett mål denna match :)
Känner bara sån himla glädje just nu. Och det är tack vare er, mitt underbara lag!

/ F

TJENA HUSDJUR!



/ F

Prestige

Ikväll gäller det! Sista matchen för säsongen, det är nu det avgörs.
Så jääääävla viktigt, fast egentligen inte eller joo! haha
ÅH VA TAGGAAAD, NU KÖR VI BRUDAR!!!!



/ F


ställ mig inte på ett led du får mig aldrig att stå still

Alltid lika kul att sitta hemma en hel kväll och plugga och sen komma till skolan nästa morgon och få veta att uppgiften jag slet med igår fick man göra på lektionstid nu = jag kunde ha haft sovmorgon! Ajaaaa. Läsarrekord igår förresten, fräääänt!


Kolla vilken söt bild jag hittade på datorn här i skolan! Aborigin barn :)

/ F

Det är kallt tycker jag..

Fryser som bara den! Jag är redan nu i sängen för att jag ska sova snart, men har egentligen många läxor att göra på lite tid. Så läser om antiken nu sista kvällen hehe.. Har läst ungefär 20 sidor redan iallafall.. Matten borde pluggas på men eftersom att jag tycker det är kul får det vänta tills senare.. Gör de tråkiga/brådskande grejerna först.

Fick veta att nästa helg lär vi åka redan på Fredag kväll och kommer hem till kvällen på Söndag, kan väl bli skoj ändå. Tänk bara jag och Ronya som ska vara där och vi ska passa tider och åka tåg och tunnelbana och herregud jag undrar hur detta kommer gå :)


Är i en James Morrison vecka

/ C


kalla mig galen?

Tanken slog mig idag att det kan vara rätt spännande att cykla på en cykel utan bromsar.
Bort med allt vad kontrollbehov heter och ta sats. Man vet inte riktigt vad som kommer hända.
Förhoppningsvis kommer det ingen bil när man kommer där i full fart och korsar en väg, men man vet aldrig helt säkert. Det får bära eller brista helt enkelt och det ger mig lite av en kick!

Snygg brud!

/ F

blandar lite höst med lite sommar med lite vinter


om jag vore en dryck så vore jag fanta, eftersom det finns olika smaker så du kan få mig lite som du vill

Bytte om på bussen (jajamen. bytte byxor, bh hela köret! haha)
Sprang i regnet till träningen och väl där blev jag nerskjuten :O
Sprang i en övning när fia skulle skjuta bort en boll och lyckades träffa mig så jag föll pladask haha. Alla fick då sig ett gott skratt iallafall!

Såhär tycker vi om det, eller hur Carro? ;)

/ F

lite latmask, lite utarbetad

Mycket som händer men jag vill bara ligga hemma i sängen och sova :)
DGF ville jag ju kanske söka till men nee det funkar inte. Nu kommer jag plågas med att alla mina vänner runtomkring berättar om hur skoj dom har med allt detta. Lika bra att inte träffa dom nå mer? Tsssss. neeedå =) Jag får väl berätta om hur kul jag har när jag gör mina läxor..
Engelska och Antiken som får gälla idag. Imorgon är det psykologi, engelska och jazz som står på schemat i skolan, sen är det StreetJazz på kvällen :) Så då har jag en perfekt tid däremellan att jobba matte på!!! PERFEKT. Sen får jag duscha när jag kommer hem tjiho.

/ C

på dina fötter kanske

Dagens ord: Boots.
Smaka på det. Lägg gärna till ett z-ljud på slutet.
Sjukt kul ord att säga. Trött humor haha!



Dom här är skulle man ju inte tacka nej till! Från Jeffery Campbell

/ F

in da school

Tjalloj! (haha)
Sitter i skolan och har precis käkat, mackaroner och ketchup mums! haha
Att ha hål i fyra timmar ÄGER! Tänkte fördriva tiden lite med att kika på en film :)
I eftermiddag blir det dgf-uttagning och sen direkt på träning.

Sisterhood of the traveling pants 7

/ F

hurtbulle VS kanelbulle, vad väljer DU?

Då var höstens första hurtispass avklarat! Roligt men drygt. Mycket nice alltså med andra ord :) Och så fick jag krama om min Caroline lite också hihi.
P.S. till dig: Dog du också lite under "fest i hela huset" låten? haha fyfäään!



/ F

jag vill göra fel och erkänna det

Idag släppte Melissa sitt nya efterlängtade album!
Förstår inte var hon hittar inspiration till alla sina texter, så underbara.
Nu blir det en utmaning att inte spela sönder låtarna på en gång..

Dalhalla i somras.

/ F

men det är ingen dröm, det här är verkligheten


Jag gillar inte att spela falska spel. Att det ena stunden är på ett vis och i nästa sekund ska vi låtsas som att ingenting hänt. Kontrasterna blir för starka och det känns bara onaturligt.
Då står vi där, återigen på ruta ett, och det som hänt skulle lika gärna kunna varit en dröm.

football all day long

Blev lite av en heldag på plan idag, fint det! Först hade vi match :) Blev seger med 10-1 och jag fick in ett mål även idag, skoj skoj! Lite tråkigt att säsongen börjar närma sig sitt slut..
Spelar vår sista match hemma på torsdag kl 17, kom och kika vettja :D
När matchen var slut gick jag, cärålajn och johään och köpte frukt i massor!
Tack och bock för det :) Sen traskade vi till plan igen och kikade när grabbarnagrus spelade, fast på gräs :) Tyvärr blev det ingen vinst där :( Men 2-4 skramla dom ihop. Bra jobbat!

Små och söta :D Hittar ni oss i högen? ;)

/ F

gameday for everybody!

Jonathan fråga om jag ville följa med och kolla på hockey, men jag har gympa senare så det går ej.. :( Damlaget har match klockan 12, så jag drar nog och kikar på den sen har grabbarna match efteråt så jag stannar nog och kikar tills jag får lov att bege mig av mot gymnastiksalen :) Blir mycket gympa nu i framtiden alltså!!

Lördag (igår) specialhallen
Söndag (idag) vanlig träning

v.37
Tisdag vanlig träning
Torsdag hjälpa RM troligtvis
Lördag Ledarutbilldning
Söndag vanlig träning

v.38
Tisdag vanlig träning + träning för UT
ev. Torsdag
Lördag och Söndag Friståendekurs i Uppsala

v.39
Tisdag vanlig träning
Lördag specialhallen
Söndag vanlig träning

v.40
Tisdag(tandläkaren:'() vanlig träning
Lördag och Söndag Tumblingkurs i Stockholm

v.41
Tisdag vanlig träning
Söndag TÄVLING!!


/ C

nattiii

Då lägger jag mig i sängen och läser om antiken.. Eller psykologi kanske??
Godnatt säger jag iallafall :)!!

/ C


Vad bra!!

Då har jag fått lite läxor gjort även fast det var en Lördagkväll ;)
Jag har haft en riktigt bra kväll, trevligt och mysigt har det varit :)

"'Cause I feel that when I'm with you,
It's alright, I know it's right"

/ C


jag nynnar mycket men jag sjunger knappt längre

Ligger på sängen och lyssnar på Säkert! Vacker stämma och texter som berör.
Det är lördag. Klockan är lite över tio. Och jag funderar på att krypa ner under täcket
och läsa några kapitel ur min engelska bok.
Denna helg går i fotbollens tecken vilket också resulterar i lugna hemmakvällar.
Vet inte när senast jag spenderade både fredag och lördagkväll hemma med familjen.
Avkopplande och mysigt!
/ F

Nämen sedärja! hihi


ctrl-alt-locka mera


ue

Internet äger här, yeah!! Ibland så funkar det iallafall så jag passar på då och skriver ett inlägg eller tvåå.. Det har varit en jättejobbig dag idag men den hade sina niceiga moments alltså :) Nu ska jag lyssna och fundera över Minis fristående innan jag stänger av datorn och somnar!


Jag tyckte en bild på gulliga Karl passa in rätt bra här :D

/ C

woop woop

Sedärja vad många ni är som klickar er in :) Välkooooomna!
Men ni är otroligt tysta måste jag säga.. Kommentarer gör det roligare för både oss och er.
Om det är något ni undrar över, eller har åsikter om något, våga fråga!
Så får vi väl se om vi vågar svara.. ;)
/ F

Fredagsmys!

Känner att det är mycket skolsnack just nu, men vi har så mycket roligt för oss!
Idag hade vi våran första lektion i Natur och Friluftsliv. "Åh va tråkigt!" tänker säkert många av er nu, "Vara ute i skogen som nå skogsmullar"
Men det var kanonmysigt!! Vi lekte lite lekar, gjorde krabbelurer över elden och åt (typ som pannkakor), fikade och bara satt och pratade och myste :)
Känns kanon att börja helgen så varje vecka! Så nu är jag på så himla bra humör, har sån energi och vill bara sprida vidare min glädje till alla, hihi :D
Här får ni en bild på när vi var på läger förra hösten med klassen!
/ F

nightblowg

Har ätit pommes frittes och korv(!!!) hehe, åkt till gymnastiksalen och kombinerat lite fristående, sen promenerade jag hem till födelsedagsbarnet och gav han en blomma och en kram :)
Imorgon blir det balett och flamencon och kanske disco?? Hmm.. Ska sova på saken :) Natti!!

/ C

vi 2, 17 år

Idag fyller en underbar och saknad pojke 17 år!

GRATTIS SÖTNOS ♥

sweet

/ C

Galenskap på Kristine

Dagens idrottslektion var en upplevelse kan man säga. Vi körde Robinson
(en variant av detta) och alla levde verkligen sig in i det och blev helt tokgalna!
Vi hoppade på och slet i varandra, skrek och ja, var verkligen galna! Synd att ingen filmade för det lär ha sett rätt kul ut ;) På tisdag är det Quidditch som gäller!

/ F

abrakadabrasimsalabim


En för stor t-shirt som jag pungat ut 16 kr för blev ett snyggt linne!

Vattenzumba

Njaa det där va ingen höjdare faktiskt.. Ingen takt alls, dålig musik, konstiga steg och instruktören verkade inte vara medveten om att vi andra var i vatten, för hon körde på i ett ganska snabbt tempo ;) Men men, då har man provat på det iallafall. Det var kul att skaka lite iallafall! Och det skulle vara kul att testa vanlig zumba :)


/ F

/ F

Dagen har bestått av: Åka till skolan, klippa&klistra, åka hem.
Kvällen kommer bestå av: Lite engelskaplugg och vattenzumba.
EXIIIITIING! :D

6e September 2011

Idag har jag fått belöning av gårdagens träning. Det smärtar lite här och var i min kropp. Mmm, träningsvärk måste verkligen vara den skönaste smärtan!
Besöket hos kiropraktorn idag gick bra, fast det var bannemej rätt läskigt! Det visade sig att jag var visst rätt sne av mig men det fixade han till med några knyck. Riktigt skönt efteråt :) Dock vet jag inte riktigt om det blev bättre med svanskotan, jag får väl ge det lite tid.. :)
Mötet och träningarna gick bra också och lite planer inför nästa säsong började även smidas, förändringar på g! Tjoho :)
Söta ungar med solen i ögonen ;)
/ F

ooooooooont

Jag är så otroligt hungrig men kommer inte kunna äta något för
det känns som att jag kommer bara spy upp det ändå. Mysigt va?
Nej usch. Går och lägger mig igen tror jag..



Gör så jäkla ont.


rastlöshet blandat med stress

Ja ungefär så kommer nog min dag se ut imorgon! Först idrott på morgonen sen 4 (!!!!!) timmars hål. Dock ska jag till kiropraktorn då så lite tid blir fördriven. Har nämligen haft ont i min svanskota nu i typ 1½ år efter att jag först ramlade i backen när jag åkte bräda för första gången (hehe) och sen ramlade jag under en match förra hösten och slog i den rejält en gång till. Så antagligen är jag sne på nå vis och att det är därför jag har ont men vi får väl hoppas på att han kan rätta till det :)
Slutar skolan typ fyra = kommer hem 16.50 och klockan fem ska jag va vid plan! Först ledargrejs, sen träna barnen och sist träna själv :) Puuhuuu. Men det blir nog nice!
Nog bäst att jag håller mig till skidor ;)

/ F

and it goes like this.

Jobb och läxor som gäller ikväll.. skojjj!!
Tänkte gå och lägga mig tidigt men får se vad det blir med det.
Ska nog börja med att packa inför imorgon så det är klart iallfall.
Med lite music funkare!

/ C

spring fanny spring! (det finns en bok som heter så haha)

Eftersom alla hade fullt upp med dittan och dattan idag och inte kunde
följa med och träna på grand, beger jag mig ut på en springtur istället.
Inte lika träningspepp längre men lär väl bli när man kommer ut + all bra
träningsmusik jag har. Om inte annat kommer det kännas bra efteråt. :)
/ F

En sevärd video


lite idolsnack

Då var hysterin igång då, redan massa facebook-grupper hit å dit. Jag säger då det.
Vet inte riktigt vad jag tycker om juryn, lite skeptisk so far.. Dock tycker jag att dom sökande levererar! :) Alla som fick en varsin guldbiljett i dagens program var riktigt bra! Han killen med affrot var ju sjuukt charmig, den andra killen var verkligen grym på gitarr, hon den rödhåriga tjejen berörde enormt men min favorit (eller fan jag kan inte bestämma mig alltså!) är nog ändå tjejen med dreadsen, Moa. Otroligt bra låt också!
/ F

Vill bara prova allt!!


Idol

Blir att bänka sig framför snart då, för ikväll drar idol-karusellen igång!
Ska bli lite spännande att se hur det blir med ny jury och programledare. Peter Jihde har ju gjort en kanoninsats som programledare tidigare år så det blir nog lite svårslaget.. /F


fan va fett!

Gårdagen var kanon! Träffade jättemycket sköna människor, både gamla som nya :)
Rebecca & Fiona var helt grymma och jag fick lyckorus i kroppen flera gånger. Ni vet när man blir helt tagen av ögonblicket, bara står och stirrar och får en kittlande känsla i kroppen.
Regndroppar föll men folk var ändå som galna framför scenen och det blev ett enda stort dansgolv. Så himla bra! Vi hann även med en liten fotosession, haha :)
/ F

granny = mormor



/c

Idag har jag jobbat, Läst lite läxor, Ätit Spaghetti och köttfärssås och lite ostbollar hihi, tänkte försäkra mig så jag får dansa ifred ikväll haha. Ska se på blandannat Tove Styrke och Rebecca och Fiona. skoji.
 nu ska jag hämta min jacka! ses!!


pink feathers

Granny ikväll dååå! Ses väl där antar jag? ;)
/ F

kärlek

  • Modern
  • Jazz
  • StreetJazz
  • Balett
  • Street
  • Flamenco
  • Disco (första lektionen i hela mitt liv idag, det var skoj!)
  • + gymnastik. Man hinner med mycket träning på 5 dagar :)

Nää alltså, jag älskar att dansa.


jag saknar dig min kära a-vän

Precis käkat langos här hemma, åh va muuums! Och nu ska jag ta bussen till Carro :)
Vi har inte träffat varandra på typ 1½ vecka, så kan det tyvärr bli ibland när vi båda har fullt upp med skola och träningar. Känns som att en del av mig saknas när vi är ifrån varandra (ja nu blev det sådär superklyshigt också.) Men jag saknar att ha henne i min vardag, (like old times i bjurs när jag hoppade på dig i korridoren och vi brukade säga att åh vad vi kommer sakna detta sen när vi börjar i olika skolor.)
Så därför ser jag fram emot en riktigt myskväll ikväll! :)
/ F

en helt okej fredag trots saknad av fredags-känsla

Jag blir arg när dom serverar pannkakor i skolan på en fredag. Det är liksom inte fredagsmat! Dock känns det inte alls som fredag idag och pannkakorna smakade faktiskt ovanligt bra,
så det känns okej ändå.
Solen tittade även fram så jag och Kristin satte oss ute i parken och njöt ett tag.
Sen hade vi lektion med en så inspirerande och energigivande lärare, helt otrolig!
Vi spenderade 1½ timme med att i princip bara sitta och prata. Men ibland kan det vara så betydligt mer givande än att sitta och fylla flera sidor med massa text som man ändå bara i slutändan kommer att glömma bort.



Idag myste jag runt i denna underbara kofta!

/ F

what goes around comes back around

Nu tänker jag krypa ner under täcket och läsa en bok. Ibland är det rätt skönt
att kunna sätta sig in i karaktärernas problem och glömma sina egna för
en stund. Känner mig tankspridd och lite vilsen.

slaveri

Fyfan, inventeringen igår var ju som ett stort jävla skämt. Vi var rätt många så vi tänkte att det här kommer ju gå fort (i vanliga fall brukar det ta 4-5).
Efter fem timmar började vi bli rejält trötta men det verkade som allt var klart. Men nej, då fick vi klättra upp på deras lager och skulle räkna nå jävla alla hjärtansdag-nallar och påskägg i olika storlekar. Det var typ som en vind, lågt i tak, dålig belysning och varmt blev det också! Klockan hann bli tolv innan jag kom hem. Puuuuuuuh, men nu är det över iallafall :)
Bild från Google
/ F

RSS 2.0