Börjar grina om hon inte uppträder för oss...

Är spänd inför Stockholmsresan..
Imorgon åker vi!



partymåndag


Ena stunden opepp, andra stunden pepp. Äh, jag göre. Det är måndag nu kör vi!

-

I'm tired of this.
I'm tired of being alone.


NICE med lov

Blev en sväng till stan idag! Hjälpte lillasyster att hitta en vinterjacka och så käkade vi på tzatziki :) Men i bilen på väg till stan ringde lilla sjuklingen och lät så väldigt sjuk så jag bestämde mig för att överraska lite! Hihi varsågod för det :) Dock vill mamma inflika att hon var med på ett hörn också! För jag lämnade visst plånkan hemma jag.. haha.
Hoppas du ser till att bli frisk nu!! FÖR IMORGON ÅKER VI, TJOHO :D Så nu ska jag packa lite, spa'a och så får vi se om det blir lite partaj till kvällen :)

Otroligt vacker bild ♥

/ F

tack fannnyyy

Har jag den bästa vännen i världen eller vad??? Här hemma sitter jag sjuk och tröstar mig med att kolla på oth, så kommer hon med mandariner, halstabletter och choklad till mig!!!! Nu är jag lycklig alltså haha.
TAAAAAAAAAACK


jipppiiiiiiie!!


poooor me :(

Snorig näsa leder till ont i bihålorna som i sin tur leder till huvudvärk som i sin tur leder till ljuskänslighet som i sin tur leder till illamående. Härlig lördagkväll! Yeah.
Nä nu ska jag ta en värktablett och begrava mig under täcket. Sömn är ju den bästa medicinen, tjoho! Hoppas ni mår bra :)



/ F

Turquoise

Hemma från en jäääkligt spännande match! Det kändes i luften att det var derby, båda lagen var så sjukt taggade. Men falun tog hem segern! Hmm, vad blev det nu då... 7-4? Nåt sånt :D Mora låg på som tusan och hade jättemånga chanser men falun stod emot, galaaant! Moras första förlust dessutom ;)

Före matchen var jag som sagt ner på stan och köpte min älskade vinterjacka. Nöjd tjej nu kan jag säga! Övningskört en massa i staden också, skojj :) Undra vad som händer ikväll...



/ F

Sitter inne och längtar ut.

Det är sånt underbart väder ute och jag skulle så gärna vilja spela lite basket!!


men sjuk som jag är får jag väl sitta inne.. ELLER så smyger jag ut hihihihihi..

/ C

/ F

Nu ska jag till Lugnet och ta en sväng på gymmet. Dock så har jag gått och blivit lite halvkrasslig så jag går nog bara bredvid och kör lite PT idag. Får väl se om jag klarar av att hålla mig borta från maskinerna..  Sen ska vi kika på innebandy :) Falun - Mora, så det är derby!!! Men först ska jag köpa min jacka! :D :D Hoppas ni också får en bra lördag :)
PUSS!

CHERRY


Har fått något av ett nagellacks-beroende den sista tiden. Byter lack titt som tätt.
Mina -i vanliga fall- favoritlack känns liksom inte passande nu på hösten.
Men så hittade jag det här idag på H&M, lite blodrött-aktigt and i like it!
Extra plus: det kostade bara 9,50 kr!! 

/ F

What a great day!

Sovmorgon, söta Petra bjöd på tårta på eftermiddagslektionen, vi fick sluta två timmar tidigare, höstlov nästa vecka!!!! utvecklingssamtal som gick galant och så fick jag idag ett samtal som jag väntat på hela veckan. JAG HAR FÅTT JOBB!!!!! :D I Bäverhyddans relax och även i skipassförsäljningen i backen :) Wihooooooo!
Var på en intervju förra veckan och har gått och varit så nervös sen dess haha.
Firade med att stanna i korsvägen och äta Filé Oscar och så köpte mamma en b&j phish food till mig (my favourite<3) som jag ska mysa med framför idol snart :)

Var även ner på stan en sväng, köpte ett nagellack och hittade jackan som jag suktade efter hela förra vintern men då var den slutsåld överallt. Provade den och blev kär direkt! Så jag ska dit och köpa den imorn :D :D

Den här låten kommer vi nog få höra på konserten på onsdag! Calvin Harris är "special guest" :) Kommer bli så jävla feeetttttt!!!!!!!!!

/ F

snoooooor

Hallå!
Stannade hemma idag, alldeles för snurrig i bollen och snuvig och ont i halsen för att orka med skolan, hade dessutom 2 danslektioner som jag grinar över att jag missa.. har inte haft någon dans förutom i Onsdags den här veckan, nästa kommer bli ännu värre då jag inte har någon dans alls. Men jag ser det som en tid att göra mitt bästa för att bli frisk, vila upp mig, men jag vill ju ha lite kul också.. haha. Stockholm och Rihanna står då planerat!!
Sov tills klockan var halv ett tror jag, det var rätt skönt, men många konstiga drömmar har jag hunnit med..  Nu ska jag göra lite läxor så det blir en mindre till sen!
puss o kram

/ C

O'learys

Barnvakteriet idag gick braa :) Stannade i en lekpark och snurrade runt barnen på gungorna. Sen gick vi hem, myste i soffan med filt och en bok och så spelade vi spel!
Sen var jag hem och vände och tog bussen till staden för att möta upp mina Actic-kollegor (eller ja, mina föredetta kollegor...) Vi hamnade på O'learys, där det bjöds på god mat och en massa skratt! Så himla sköna människor det där! Jag har haft en kanonkväll med andra ord :)

Saknar min PRAKTIKANT =) -skylt :( haha

/ F



askul avsnitt yeah

Kollar på the big bang theory, haha!! lovvvvvve
Första gången på länge jag kollar på tv helt spontant sådär :D har hunnit med 2 oth avsnitt, ett vänner och ett bbt hehe underbart här framför tvn, dock med snuva och halsont men vare nåt jag sket i just nu så vare då det..

/ C

:)

Idag har jag agerat PT åt två personer och tränat själv samtidigt, varit på en estetkonsert som inte var i min smak, hittat mitt busskort utan att veta att jag tappat det, sjungit ja må hon leva, ätit pannkakor med socker på, ja osv.

Imorgon ska jag gå i skolan, vara barnvakt och sen ut och äta med personalen på Actic. Fullspäckad dag med andra ord! :)

Nu ska jag klä av mig och krypa ner bland nytvättade lakan och somna till OC.

XOXO
/ F

mittwoch

Åkte in till sista psykologilektionen, vi gjorde en utvärdering av kursen och kollade på filmen "The experiment" samtidigt som vi fick gå ut en och en och veta vårat betyg :) Jag fick MVG :D:D tjoohoohohoo asglad!! :)
Filmen var bra samtidigt som den var hemsk och man fick sig en riktig tankeställare! Jag hann åka hem, göra makaroner och korv å sitta lite vid datorn som jag gör nu haha, och snart ska jag ta bussen in till stan igen för att gå på nånting, vet inte riktigt vad vi ska göra men det visar sig! :) Sen har jag plugg att göra och dans ikväll!
Imorgon väntar religionsuppträdande eller vad man säger, haha och matteproooov!! och ett engelskt referat typ som ska lämnas in!! 
cs=ses

/ C 


goodnight sleep tight

Åh va skönt det har varit med en ledig dag! Har fått massor av saker gjort :D Städat mitt rum, pluggat, lagat mat *2, fixat med tvätt, sytt ihop favvisjeansen och gjort en liten "Sthlm"-guide inför nästa vecka (wiieeee!!)
Tänkte bädda rent i min säng också men lakanen vägrar torka, våran torktumlare är paj och jag orkade inte ta andra lakan så jag fyttade in i vardagsrummet nu på kvällen och slaggar på soffan i natt istället :) Men nu ska jag se på OC.
Blir en sväng in till gymmet imorn med mamma och mormor före skolan börjar :) Nattiiii!



/ F

Det är inte alltid bra att vara en fröken duktig

Har idag läst ut dom sista kapitlena ur den här boken som min mamma stoppade i händerna på mig. En självbiografi av Annika Sjöö (känd från Let's Dance) där hon skriver om hur hennes prestationsångest många gånger vara nära att knäcka henne.
Annika tillät sig aldrig vara sämre än bäst och hennes liv handlade ständigt om att prestera och vara på topp. Men till slut gick duktighetskomplexet för långt och ledde till svår ångest och förvrängd kroppsuppfattning.
Jag kände många gånger igen mig i det hon skriver om och tror även många andra tjejer där ute ockå skulle göra det. Ibland behöver man få någon annans histora berättad för en,
hur långt det faktiskt kan gå och hur man gör för att ta sig ur.
Även om jag kan erkänna att det är betydligt mycket enklare att ta till sig av någon annans berättelse än att inse hur allvarlig sin egen situation faktiskt är.

/ F

blev sugen på lite oth..

kom inte och säg att jag är ensam om det!!?



/ C

14 Januari 2009


Jag är en av dom..


lalalaleeedig

Kom precis ut från en skön dusch! Är som sagt ledig idag men gick ändå upp i skaplig tid och tog en promenix. Sängen höll hårt i mig imorse och ville ha mig kvar, men jag är glad att jag bestämde mig för att gå upp för det är så himla skönt när man väl kommer ut :)
Men här har inte jag tid att sitta nå mer. Massor av saker som väntar på att bli avbockade från min TO DO-list. Lika bra att jag kör igång :) Hoppas ni har det skoj i skolan!


Snygg tjej ute och går för nån vinter sen ;)

/ F

En bra Måndag!

Trots det dåliga vädret har jag haft en bra dag. Dansföreställning och en redovisning som faktiskt gick bra! Efterlängtad pastasallad från lager med min babe! En 200kronors tröja med mig hem i en påse, som fanny skrev också en private tour på bubblan och hurtis!!!!

Ligger i sängen och känner hur klockan blev lite för mycket.. Hmm.. Inte så pepp på att sova för ovanlighetens skull, men det kommer jag vara imorgon bitti, så jag tar ut glädjen i förskott kan man säga och tar och sover lite.. hehe nattinatti!!

/ C

En sån där dag som inte alls blev som man tänkt sig

När klockan ringde åtta i morse verkade det vara så trist väder ute (dålig ursäkt!) och jag var så trött så jag somnade om och den där powerwalken blev visst inte av..
Åkte till skolan, blev matat med massa info och ställde in mig på friluftsdag imorgon men nej, då fick vi veta i sista sekunden att den blev flyttat och vi är istället lediga imorn TJOHO!
Sen fick jag ruskigt ont i magen så jag övergav Ellen och pluggandet och åkte hem och bäddade ner mig i sängen med choklad och OC. Då efter ett tag när magen mådde bättre ringer Carro och jag blir tvungen att slå världsrekord i att cykla till korsvägen. Love challenges! Hann med bussen till Sågmyra och fick lite privat shoppinghjälp, dock fick inget följa med hem. Sparar pengarna till Sthlm!!
Tänka sig hur det kan gå. Hurtis ikväll iallafall, något som blev som planerat :)

Har även idag övervunnit två av mina rädslor: Äta Lagers pastasallad och cyklat på en obelyst väg mellan en kyrkogård och en skog där jag förut blivit skrämd. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv som jag var den kvällen.. Men starkt jobbat Fanny att du klarade det! Nu taggar vi hurtis :D



/ F

totally sunday

Imorgon ska vi se på en föreställning med skolan. Funderar på om jag ska åka till skolan och jobba matte först?? Efter den så har jag iallafall min näst sista psykologilektion!! Redovisning, såklart.. Det ska nog gå bra.
Undrar om kroppen orkar med ett hurtispass imorgon?? :) Är bra sugen på att få kämpa lite.
Historia uppgiften ska in ikväll... Får lov att skicka in den även om jag inte är klar på långa vägar, men jag är då inte ensam om att göra så kan jag säga ^^


Nu förstår jag hur man gör med dessa kort, niiiice!

/ C


Plans for tomorrow

Börjar halv 12 imorgon men ställer nog klockan på 8 och tar en PW före frukosten. Hurtigt värre. Sen in till skolan (...) för en lektion, sen plugg med min E. Och så hurtis på kvällen :) Sounds like a really good day!



/ F

10 dagar kvar!!



Jag är i extas. Om 10 dagar, om 240 timmar!!!!!!!!
Då är vi där.

/ C


Jag brukar tänka på dig och undra om du tänker på mig så som jag tänker på dig.


<3


I love you


COMPETITION!

Jo så här är det. Jag och Carro fick ett väldigt ärofyllt uppdrag att ansvara för dukningen vid gårdagens bjudning. Vi lät våra kreativa sinnen sprudla! Ni ser resultatet här neranför.
Men nu till frågan: Vilken dukning är vackrast? TA CHANSEN, GÖR DIN RÖST HÖRD!










Nöjda över våran insats!

Jag undrar om dom verkligen vill bli plockade.

Jag och mamma pallrade oss upp i skogen idag med siktet inställt på svamp. Och det fanns det gott om :) But I don't tell where! Det var så himla skönt att gå runt i skogen, andas frisk luft och tralla lite på någon sång. Fridfullt liksom. Skogen är rätt fascinerande också om man tänker efter..


/ F

tre knasiga från kvällen

Kvällen blev verkligen kanoners! Supermysig :) Vi (mest grabbarna hehe) lagade superiogod mat! Fläskfilé med egengjord klyftpotatis och så bea på det. Galaaant senni! Sen blev det lite lite idol, geni-spel och filmmys :)





Håll utkik för imorgon kommer det upp en liten intern tävling här! TREVLIGT VA =)
Sov så gott!

/ F

det är dags för fredagsmys!


Tjenamors :) Här sitter jag och har precis tryckt i mig en cupcake, mmmmmmmm!!
Sista dagen på Actic idag, riktigt tråkigt! :( Actic bjöd på lunch så vi alla åt tillsammans och jag hade med cupcakes och bjöd mina kära kollegor på :)
Dom här fem veckorna har gått så sjuukt fort och jag hade absolut kunnat stannat ett tag till, men men.. Jag ska fortsätta träna där lite granna, så då får jag ju träffa dom iallafall :)
Har varit på en intervju idag också, säger inget mer men keep your thumbs!

Kvällen bjuder på uuurgod mat (förhoppningsvis hehe) och lite sån där fredagsmys :)
Blir nog kanooners! Hoppas ni också får en bra kväll, slå klackarna i taket lite extra
för mig om ni ska ut ;)

/ F



hoppas du ska resa dig och springa efter mig



chocolate cupcakes


Här ovanför ser ni resultatet av vad jag pysslat med hela förmiddagen! Men nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning, off to work! Ser ut att bli ett gäng instruktioner idag, skojjjj! Ska nog prova på ett step-pass idag också :) Pussss!

/ F

imperium

Hallå!! :)
Mitt internet hemma fungerar inte riktigt som det ska, så jag slänger in ett inlägg här och nu istället! :) Mina naglar är blå, nästan turkosa.. Jag har haft fullt upp denna vecka, och jag börjar faktiskt friskna till lite nu också :) Jippie! Måndag - plugg, Tisdag - gympa, Onsdag - plugg och dans, Torsdag - gympa 18-21.. Så så ser det ut. Är riktigt taggad på antingen värsta partyhelgen eller myshelg haha. Är öppen för förslag helt enkelt! :)
Jag ska passa på att kolla efter jacka idag på stan, om jag hinner.. Måste ha en tjock och varm vinterjacka så jag klarar av den kalla årstiden som alldeles strax är här. Kikar också runt på ny mobil som jag är i behov av men har inte hittat någon än, + att jacka känns viktigare just nu.
Nu bleve mycke text här men vi får se när vi hörs igen, hare nice!! :D

/ C

girlsnight at actic

Tjejkvällen blev riktigt lyckad, måste jag säga :) Jag provade på att göra en hudscanning hos en utav utställarna och fick veta att jag skulle behöva använda krämer som både är fetare och innehåller mer fukt, se där ja! Det fanns också en tjej på plats som gjorde antioxidantmätning men det provade jag icke för det kostade pengar hehe. Företaget Decoria var även där och visade upp sina superfina smycken och även mysiga inredningsgrejer :)


Müsli-tjejerna blev av med all sin müsli :) Varav en påse hamnade här hemma,
så jag ser verkligen fram emot frukosten imorgon, mums!

/ F

:)


Tog mig ut på en skön powerwalk imorse och sen lyxade jag till det med en riktigt smarrig frukost efter det. Omelett, bacon, färsk ananas, yoghurt osv. :)
Ska snart iväg till gymmet där vi styr en tjejkväll idag kl 16-21 för alla medlemmar. Vi kommer bjuda på en föreläsning om kost, träning och motivation, ett extra step-pass, en tipspromenad med finfina priser och så kommer det finnas flera utställare på plats. Bl.a. kommer man kunna få sig ett smakprov av GoMix UF's müsli :)

/ F

Full rulle!

Ja idag har det gått i ett, men jag tycker sånt är kul. När det händer lite grejjor :)
Först jobb. Jag fick göra en instruktion helt på egna ben (göra ett personligt träningschema till en kund. Bestämma maskiner, visa, förklara och sätta inställningar) och det gick galant! Superskoj :) Sen for jag hem, slängde i mig två mackor och åkte sen och var barnvakt en liten stund. Cashelicash! Sen hem, laga mat och åka på hurtis :)
Caroline, vart var du idag??????? :( </3

För övrigt har den här låten spelats om och om i mitt huvud idag. Jävla Lätta-reklam..



/ F

Söndagsnöje

Blev en liten utflykt till Lugnet idag :) (som om jag inte spenderar tillräckligt med tid där liksom) Agerade först PT och sen körde jag på lite själv på maskinerna. Sen kikade vi på innebandy! Tyvärr gick det inte så bra för Falun, dom torskade rejält.. Ryck upp er nu!


Falun i sina snygga rosa matchställ. Bild från en av förra helgens matcher.

/ F

somebody tell me whati'mgonna whati'mgonna do.

Hemma efter en tävlingsdag i Borlänge!! :) Det var riktigt kul för vi var ett av de yngsta lagen och vi tävlade på många svåra saker!! Det gick inte toppen i placering men jag skulle inte kunna vara mer nöjd!! :)
Kvällen går åt till läxor, kul va? :) Jag ska få ihop psykologi uppgiften som ska vara inne imorgon och jag ska packa danskläder till moderna som också är imorn, har inte dansat på över en vecka, (det svider i själen..!)

/ C

somebody tell me whati'mgonna whati'mgonna do.

Hemma efter en tävlingsdag i Borlänge!! :) Det var riktigt kul för vi var ett av de yngsta lagen och vi tävlade på många svåra saker!! Det gick inte toppen i placering men jag skulle inte kunna vara mer nöjd!! :)
Kvällen går åt till läxor, kul va? :) Jag ska få ihop psykologi uppgiften som ska vara inne imorgon och jag ska packa danskläder till moderna som också är imorn, har inte dansat på över en vecka, (det svider i själen..!)

/ C

Min student är räddad!

Jag kan knappt tro att det är sant. JAG HAR HITTAT EN ENKRONA FRÅN 1994!!!!!!
Trodde ett tag att det inte tillverkades några då för det är så sjukt svårt att hitta en. Men icke sa nicke! Nu gäller det bara att lägga den på ett bra ställe så jag inte tappar bort den ;)



/ F

Fotbollsavslutning 2011

Sådär, då var årets fotbollssäsong slut! Fast kommande säsong har ju i princip redan dragit igång ;) Vi avslutade en helt underbar säsong (nya tränare, spanienresan och allt!) med en supermysig dag och kväll :) Med tanke på att vi va till Spanien är vi ju inte sådär väldans rika just nu ;) Men man kan ha kul ändå! Jättegod mat, skojiga lekar och fantastiskt sällskap :)
Vi fick även lära oss att man kan göra sjukt mycket med en låda pingisbollar ;) Det gäller bara att vara lite kreativ. Fick med mig ett paket med sugrör hem också haha, eftersom mitt lag vann tävlingen :D :D weheeey! Här får ni lite bilder från dagen :)


Och DÄR åkte nöten ner i röret!


Så gällde det att va på hugget och pricka den sen när den kom ut.


Frida alltid lika glad när man tar upp kameran ;)

Sen skulle vi springa runt en bana med simfötter på.


Tvålgrej :)


VINNARE!!!!! hehe, asglad över dessa vackra sugrör :)


Världens finaste tvillingar, på alla sätt och vis. Jag saknar er.


Tränarnas presenter från oss :) Från vänster: "Dansken", "Skuggan", Team manager

/ F


/ F

Fotbollsavslutning idag! Har precis varit borta vid plan och kört lite 5-kamps grejer. Nu är jag bara hemma en sväng och byter om och fixar mig lite. Sen ska vi träffas snart igen och äta middag och fortsätta tävlingen.
GO THE OLD TEAM!!! (+ jag och sandra)


I can't believe it, I still want you


FEST HOS BAGGE!!


pärlor

Snurra min jord min igen
Radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde och världen håller andan
vilken färg har själen?'
Snurra min jord min igen
För allt vi drömde en gång
Allt som du gör blir till pärlor på min panna
vilken färg har själen älskling?


I don't know who I am, or if i like what I've become

Idag tog träningen kål på mig. Mina ben bär mig knappt längre, totalt tömd på energi.
Att träna fem dagar i rad är inte bra. Imorgon måste jag vila.

/ F

come on girl. sing with me.

Än en gång har jag lyckats med att göra allt utom det jag ska göra :)
Blir en pluggfredag när jag kommer hem. Tråkigt nog..
Men sen ikväll kommer mina älskade kusiner!! :D Vad jag saknar dom!
Lördag är det 80årsparty för farfar ;)
Söndag är det tävling. :)
Hoppas på en rolig helg! :)
Nu ska jag åka till skolan... missade bussen förut, inte bra inte bra.


det älskade året 2009, haha

/ C


summan av kardemumman

Torsdagen den trettonde oktober 2011 har innehållt en föreläsning om hälsa, lite instruktörsjobb, en fika, lunch med mamsen på Subway, några kilometer på löpbandet, personalmöte, mys och lite plugg med min ellen och en ivägskickad anmälan till ett ledarcamp för unga fotbollstränare.
Torsdag den trettonde oktober har varit en bra dag! :)

(Bild från humanfesten på sista april)
Puss på dig min tös! :*

/ F

antiken

TJENIXEN! Sitter i skolan och försöker få ihop allt möjligt här.. Kejsare och kungar hit och dit, är lite rörigt tycker jag... Ska göra mitt bästa!!
Hoppas ni har en bra Torsdag :) ( FREDAG IMORGON)!!!

/ C

hipp hipp hurra!!

Idag fyller bästa Arvid 16 år!!! Våran trognaste bloggläsare #1
GRATTIS!!! Från dina älsklingar :*


(sitter och kikar på bilden till höger men kan ännu inte komma fram till
vem som är snyggast av arvidtunganrättimun eller den söta damen)

uno dos tres quatro

Med grym musik i lurarna gick detta som en dans på rosor! (dans på löpband*)
För ja, jag dansade mig faktiskt fram på löpbandet, blir roligare då ;) haha.
Snyggt värre också :)

By the way, tomorrow is a big day!!! (sedärja, fick jag till ett vackert rim också)

/ F

crawling back to you..

Jag har ingen motivation till att plugga.
Ingen alls.
Jag har alldeles för många andra tankar i huvudet
som inte behövs när jag ska plugga..



Jag måste ut och leva livet.


livet är en bergochdalbana, förhoppningsvis får man inte whiplashskador..

Jag kom precis på att jag inte börjar förens klockan är 20 i 1 imorgon, dock är det förutsatt att jag jobbar hemma.. Men jag tror jag kan leva med det alltså :) Ska ge gärnet helt enkelt. Sen blir det att åka till skolan för att jobba Engelska. Idéerna ska sprudla imorgon då vi har redovisning på Torsdag.. Det är nu bestämt. Haha. Sen är det Jazz, jag vill så gärna vara med, det är en av mina favoritstunder i veckan. Men jag känner att med tanke på att jag hade feber igår, lite mindre idag och jag har hållt igång idag borde jag verkligen ta det ännu lugnare imorgon.. Vet inte hur jag ska göra, ska nog vara med till en början och se hur det fungerar, men frågan är ju om jag kan hejda mig själv att inte vara med till hundra eller ens åttio procent...
Sen blire ingen kvällsdans heller (:'() för vi har ledarmöte med gympan.

Jag går nu och lägger mig liiite irriterad men mest glad. Liiiite sjuk men mest frisk.. Hehe (a)
säger vi

/ C


Hips don't lie

Latin jam-passet var skoj! Det var en riktig good-feeling känsla så man blev
verkligen glad av det. Dock var det inte jättejobbigt, man blev helt klart svettig
men det finns drygare saker ;) Det var iallafall kul att få dansa och shaka lite!
Prova ni också vettja :D

Nu ska jag fortsätta kika på fotbollen. Sverige leder just nu med 3-2 mot
Holland :) Späääännande, vi får hålla tummarna att dom håller hela vägen!

/ F



Lugnet

Just nu är jag på riktigt bra humör! Körde mamma och mormor in till Actic idag
och visade dom runt i gymmet. Sen tog vi alla tre en promenad i Lugnets naturreservat tillsammans med en guide och ett gäng andra seniorer (aktivitet under seniorveckan)
Och efter det lunchade vi ihop :)
Fick sen ett superskoj besked när jag loggade in på min mejl. Vill inte berätta om det än
men vi får hoppas det går bra :) Det gjorde iallafall min dag!
Nu är jag bara hemma och ska slänga i mig lite mat och byta om. Ska in till Actic snart
igen och köra ett latin jam-pass (typ zumba), hoppas det är skoj :)




Bilder från promenaden. Grym utsikt från hoppbackarna!

/ F

Truestory av världens bästa melissa

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

Tungor

Blir helt trött i huvudet av den här rapport-skrivningen jag håller på med. Fan, har inte pluggat på tre veckor. Är inte van vid sånt här! Men det går rätt bra iallafall :)
Lär väl snart sluta och äta lite istället för sen är det hurtis som gäller! Utan någon svett-kram efteråt denna gång... :(
Och Carro, varsågod för de fina bilderna, här kommer en till :D



/ F

Hemma

Hallå! Jag är väldigt imponerad av mig själv, hittade överallt och kom inte jättefel någon gång :) Hihi. Den stora utmaningen var när vi var i Borlänge och skulle byta tåg.. haha, vi hann med i sista sekunden iallafall!!
Är glad att kursen är över nu, så nu har jag detta år gått Trampett1 fristående1 och Tumbling1, riktigt kul! Nu är jag full av idéer i mitt huvud och vet inte riktigt hur träningstiderna ska räcka till :)

Kursen var bra men allt gick ibland väldigt segt, och jag fick några smällar här och var av gymnaster som inte kunde hålla sina armar på plats, så är lite öm i käken.. haha men det gick bättre än vad jag trodde med alla smällar, en av dom pricka precis vid ögat, så jag är förvånad att jag inte har blåöga idag.. Haha huvudet kändes dubbelt så stort vid stunden, men somsagt idag är jag bara lite öm i käkbenet, haha. Massage är en sån där grej som inte alls skulle sitta fel just nu, inte ens lite. Kom hem ungefär halv 10 igår. Nu sitter jag här med feber i kroppen och det äger. Ska göra frukost och läsa lite om Julius Caesar alldeles strax!

Förövrigt vill jag tacka Fanny för alla fina gamla bilder hon har lagt ut på mig :)

/ C

MYS

Hemma efter en kanonkväll hos Olle :) Vi myste en massa och det var verkligen så himla kul att träffas igen och bara se lite på film och umgås. Vi såg filmen I spit on your grave och det var nog det vidrigaste jag sett! Lite saw-liknande, fast det va fan värre. Ingen jättehöjdare så man vill se den en gång till men den var helt okej :) Fast väldigt förutsägbar.

Rätt ful bild egentligen men jag gillar den! Från den gamla goa FJOCKIM-tiden ;)

/ F

Like old times

Drar mig upp till skogen för lite myskväll med några sköningar :)
Long time ago.. Men blir nog superduper!
Hoppas ni också får en bra kväll :)

/ F

Det visste jag inte

att Andreas Wijk kan sjunga! Riktigt bra dessutom :) Och sen är han ju ruskigt jävla snygg också.. Ni har väl inte missat honom i Modelljakten på kanal5play?




/ F

Update: Kikade in på hans blogg nu efter jag skrev det här och såg att han går ju förtusan på Rytmus (musikskola) haha pinsamt men jag hade faktiskt ingen koll på det!

LEO

Blev en sväng till Rättviks marknad idag :) Fullt med folk så man blev helt tokig och kallt vare också. Men det var skoj iallafall och jag fick med mig lite godis hem och ett par leopardmönstrade brallor. Asniceiga! Eller vad tycker ni? ;)
Dock såg jag nu att man inte ser så bra på bilderna.. hehe

Ungefär sådär ser jag förresten ut på skol if fotot, ansiktsuttrycket alltså, fint va :)

/ F

puuuuh

Carro hälsar att hon har åkt både tåg och tunnelbana idag OCH hittat rätt!!!!
Hon lever alltså än så länge, så vi kan andas ut :)



/ F

upprörd fanny i farten

Slänger väl iväg ett gulligt litet mejl till Dalatrafik också när jag ändå är i farten!
Inte bitter, faktiskt inte. Jag försöker bara påverka det jag stör mig på istället för att bara sitta på arselt och klaga. Förstår ni hur jag tänker?

För övrigt: SÅ ÄR DET FREDAG IMORGON, TJOHOOOOOO! :-D

simma lugnt

Ja.. Då har jag gjort och skickat in psykologin.. lite sent dock hehe. Imorgon är det ju alltså balett, historia och lite svenska som gäller innan jag åker hem, fixar det sista och åker ner till Stockholm!!
Jag ska på Tumblingkurs (gymnastiken som vanligt) tillsammans med Ronya, och det är bara vi 2 så jag är lite nervös över hur och om vi kommer klara oss där nere.. haha, virrpanna nr 1 här känns de som, men det blir så när man umgås med Anton, Arvid och Kalle =) Hihiii..
Jaa, om det inte går så bra så hör ni om mig på nyheterna! Hehe.
Ha en bra helg!! :)

/ C

Hon tror att hon är en katt

Allvarligt?????? hahahah herregud säger jag bara

/ F

hard work work

Sitter på jobbet och softar lite :) Tänkte att jag kunde passa på att berätta hur mitt möte med min PT gick igår! För det första så blev det lite omvända roller. Jag fick leka instruktör till honom, fast grejen var den att han tog liksom alla vikterna på maskinerna.. hehe, stark kille ja! Så han lurade ner mig i friviktsgymmet och körde lite med mig istället. Hantlar, skivstång och lite sånt där. Och njaa, jag var väl inte sådär väldans road av det kanske haha.
Antingen gillar man maskiner eller så gillar man friavikter, så är det! Men jag känner av lite träningsvärk idag iallafall, sköööönt.

Slutar väl här snart och då ska jag ta mig ner på stan till lilla Ellen som ligger hemma och är sjuk. Tanken är väl att vi ska plugga lite, får väl se hur det slutar ;)

/ F


jag köpte nagellack idag

Råkade försova mig imorse men som tur var fick jag skjuts av Hagge till skolan, haha. Vaknade av hans sms "kom ut när du är klar" hahaha klockren morgon, mamma var hemma till typ halv 8 också men hon tänkte inte på att väcka mig ;) Jaja, hela dagen har jag varit seg så jag ska skynda mig och duscha nu och sen sova längelänge :)


Ååååh vad jag saknar balen!!

/ C


2011

Fick hem årets skolfoton idag och måste säga att jag känner mig faktiskt nöjd :-)



/ F

wednesday

Jag och mami drog en favorit i repris från gårdagen och tog en powerwalk och sen
brunch idag igen :) Bästa starten på dagen!
Ska snart in till Falun och sätta upp lite affisher om öppet hus-veckan som jag planerat
och sen ska jag vidare till jobbet. Ska även för första gången träna med min PT idag,
vi får väl se hur det går.. ;)

haha

/ F

don't go breaking my heart



tisdagslyx

Vilken underbar start på dagen jag haft! Gick upp i hyfsad tid (före nio!!!)
och tog en PW i solskenet med mamma :) Sen gick vi hem och lagade
brunch tillsammans, supergott och supermysigt!!
Men nu ska jag snart ta bussen till jobbet, eftermiddag som gäller både
idag och imorn. Ni får ha en toppendag i det fina höstvädret! :) Kram

/ F

en vanlig tisdag

Schemat imorgon är tjoohooo:
fotografering
tandläkarn
kulturhistoria - presentation
svenska
matte - matteboken ska med!
idrott - idrottskläder
dator ska med så jag kan plugga på bussen
matlåda
vattenflaska
träningskläder
träna barn
träna själv
Fullt upptagen från 09.00 - 21.00
Sen ska jag väl hem och duscha osv!!! Haha det är nice.

/ C


JUST NU:


/ F

Idag har varit en riktigt bra dag! Tog långlunch och käkade på tzatziki med stadium och grand brudarna :) Sen tillbaka på jobbet kom mina tanter och tränade. Dom var oroliga över hur dom ska klara sig utan mig sen, så himla gulliga!
Men nu måste jag agera lite mamma här och åka och handla så jag kan laga mat till lillasyrran och mig :) Det blir nog dinosauriefötter haha :)
Sen ikväll är det hurtis som gäller, tagg!!



många bollar i luften

Tjuuu! Här sitter jag och bloggar, på arbetstid. Fan inte helt okej alltså, men ändå rätt nice. :)
Min arbetsdag blev snäppet roligare när jag nyss fick en lektion i jonglering, komplicerat det där.. Bättre med fotboll haha :)
Annars då? Jo, pensisarna håller igång och kämpar på bra :) Men nu ringer det här! Hejsvejs :)

/ F

lite däniul



Håll i mig och släpp aldrig taget
Faller jag nu går jag sönder







woop woop

Om exakt en månad sitter vi där. Med lyckorus i kroppen. Höga på livet.
Och har precis upplevt något vi sent kommer glömma. WIIIIIIIIIIIIIIIE!!!!

do you like to see me broken?

Min söndag har bestått av lite PLL-maraton hos C, lite tårtätning, lite irritation, lite saknad,
lite söndagsångest och lite Maria Mena.
Väntar just nu på att min kära mami ska komma hem så vi kan mysa framför tvn.
Because this week it's girls-week!



/ F

yeah

N kommer haggelito och han ska jag läxa upp!! Sen kommer fanny och hon ska sno min tv medans jag gör läxor.. Kommer bli en spännnande söndag, totally. Avslutar den sen med pll och gymnastik!
mitt liv äger

/c

=)

Jag började precis en tanke med "När jag tar studenten.."

Det är höst.

Jag ser hur löv i gula, vackra nyanser sakta faller till marken.
I ur och skur har de klamrat sig fast vid trädens spretiga och osäkra grenar.
Men nu släpper de taget. Det är en risk de tar när de faller till marken.
Vissa slår sig hårt och blir kvar, medan andra repar sig och följer sedan fria
med vinden som kan ta dem hur långt som helst.

elektropop bruschan vi kör

Idag ska jag till skummigummihallen med mina baaarn :) Det ska bli riktigt skoj! Så jag lär proppa i mig lite frukost nu, och hjälpa katten ut ur sladdarna han har trasslat in sig i.. hehe


mysis

fail

såhär ser min fot ut idag!

RSS 2.0